aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑγωνία για τον εκλεκτό προπονητή

Αγωνία για τον εκλεκτό προπονητή

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Κοσμά, την ώρα που στις τάξεις της διοίκησής της επικρατεί άκρα μυστικότητα.

Όλα περιστρέφονται γύρω από τον εκτελεστικό σύμβουλο των βυσσινί, Γιώργο Τσόκκο, ο οποίος λειτουργεί ως πρόεδρος, αναλαμβάνοντας προσωπικά τον χειρισμό της «καυτής πατάτας», που λέγεται εξεύρεση νέου προπονητή.

Χθες διέρρευσαν τα ονόματα των Μπογκντάν Αντόνε και Τσεντομίρ Γιανέφσκι, ως υποψήφιοι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Εντούτοις, οι βυσσινί δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν την ονοματολογία.

Είναι άγνωστο λοιπόν ποιος θα κοουτσάρει την Ένωση στο σημαντικό παιχνίδι με τη Δόξα, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Μακάρειο. Μετά από τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, η κατάσταση είναι δύσκολη και  αν παραταθεί το αρνητικό σερί θα είναι ακόμα χειρότερα.

Έτσι, αν δεν προκύψει πρόσληψη προπονητή και αστραπιαία άφιξή του εντός της ημέρας στην Κύπρο (σε περίπτωση ασφαλώς που το νέο αφεντικό προέρχεται από το εξωτερικό), στη σημερινή επανέναρξη των προπονήσεων θα έχουν την ευθύνη ο γυμναστής Κώστας Κουμής και βοηθός-αναλυτής Γκιγιέρμε Ράμος.

Για την αναμέτρηση με τους πράσινους της Κατωκοπιάς, είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Νίκο Βαρέλα, Τσιγκόζι Ουντόζι και Ονησίφορου Ρουσιά. Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα δοκιμάσουν να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμό και είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ