aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑγκάνοβιτς και Τόρες, πήραν την ΑΕΛ και τη… σήκωσαν! (vid & pics)

Αγκάνοβιτς και Τόρες, πήραν την ΑΕΛ και τη… σήκωσαν! (vid & pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Δεν ήταν απλά ένα πυροτέχνημα η μεγαλειώδης νίκη επί του Απόλλωνα. Η ΑΕΛ φώναξε δυνατά και πάλι πως είναι μεγάλη ομάδα συνεχίζοντας στις επιτυχίες, κερδίζοντας αυτή την φορά με 2-0 την Πάφος FC στο Τσίρειο, στο… κλείσιμο της αυλαίας της 8ης αγωνιστικής. Μάλιστα, το νέο «τρίποντο» των γαλαζοκίτρινων, συνδυάστηκε με ωραία εμφάνιση και η αισιοδοξία για καλή πορεία και φέτος, καθώς και για παραμονή στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, είναι ολοφάνερη.

Η ΑΕΛ έκανε ίσως την πιο «γεμάτη» της εμφάνιση, αφού ήταν επιθετική, άτρωτη αμυντικά, είχε πολλές ευκαιρίες και με λίγη τύχη μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Πλέον η ομάδα του Λιμανιού είναι στην 3η θέση μόνη, με 14 βαθμούς, ενώ η Πάφος παραμένει 9η με μόλις οκτώ πόντους. Παρά τις σημαντικές απουσίες, η ΑΕΛ κατάφερε να φθάσει στην τέταρτη της νίκης στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και η νίκη της ήταν απόλυτα δίκαιη.

Ο Αγκάνοβιτς στο 56’ και ο Τόρες στο 82’ ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ, η οποία είχε και άλλες ευκαιρίες, με την αντίπαλο τα να μην δημιουργεί καμιά καλή φάση στο παιχνίδι. Η ΑΕΛ ήταν αρκετά δραστήρια στη μεσαία γραμμή, με τους Γερολέμου και Ζντραφκόφσκι να κάνουν πολλή δουλειά σπρώχνοντας την ομάδα τους στην αντίπαλη περιοχή. Οι γηπεδούχοι κυρίως από την δεξιά πλευρά ήταν επικίνδυνοι, με τον Αντωνίου, να έχει μια δυο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν έκανα καμιά φάση στο πρώτο ημίχρονο, αν και έδειξαν μια κινητικότητα στη μεσαία γραμμή με τους Μπεσάρα και Πάντσεον.

Η ΑΕΛ ανέβασε στροφές με το ξεκίνημα της επανάληψης και νωρίς στο 56’ άνοιξε το σκορ. Το γκολ ανέβασε ψυχολογικά τους γηπεδούχους, οι οποίοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και να απειλούν διαρκώς την εστία της Παφιακής ομάδας, η οποία παρουσίασε πολλές αδυναμίες. Ήταν ακίνδυνη επιθετικά και στο 83’ η ΑΕΛ έφτασε στο τελικό 2-0 με τον Τόρες, ο οποίος στην τελευταία φάση του αγώνα αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Ν. Τεϊσέιρα, Α. Τεϊσέιρα, Ράσο, Αβραάμ, Αντωνίου, Ζντραφκόφσκι, Αγκάνοβιτς (84′ Χ. Κυριάκου), Γκαζαριάν (59′ Τόρες), Γερολέμου, Κάρλος (73′ Εμαέ).

Πάφος FC (Ζέλικο Κόπιτς): Ρούντκο, Σιρόκ, Αντωνίου, Λελιούχιν (73′ A. Kωνσταντίνου), Λαφράνς, Φιλιώτης (57′ Λουλίνια / 83′ Γκοντάρντ), Βα, Μπεσάρα, Πάντσεον, Καμπράλ, Σακό.

Σκόρερ: 56′ Αγκάνοβιτς, 83′ Τόρες.

Κίτρινες: 16′ Αβραάμ, 91′ Ράσο / 23′ Λελιούχιν, 31′ Λαφράνς, 62′ Πάντσεον, 63′ Λουλίνια.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Κυριάκος Χριστοδούλου.

Α’ βοηθός: Ευαγόρας Ευαγόρου.

Β’ βοηθός: Όμηρος Τζιωρτζής

Τέταρτος: Γιώργος Νικολάου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ