aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Αυτή είναι η μόνη αλήθεια για Σαρφό»

«Αυτή είναι η μόνη αλήθεια για Σαρφό»

Πολιτικές διαστάσεις πήρε το θέμα της άφιξης του Κίνγκσλεϊ Σαρφό στην Κύπρο. Με αφορμή τη δημόσια τοποθέτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη, για τη βοήθεια του υποψήφιου Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη το όλο θέμα πλάτειασε αρκετά σε βαθμό που κατηγορείται για παρανομία στην πλάτη του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, ξεκαθαρίζει πως μετά από αίτηση που προχωρήσαμε στη FIFA, η παγκόσμια ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν ελεύθερος και έτσι εγγράφηκε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Νεοφυτίδη

«Τα τελευταία 24ωρα παρακολουθώ μια συζήτηση γύρω από τον ποδοσφαιριστή και μέλος μας Κίνγκσλεϊ Σαρφό για το κατά πόσο βρίσκεται νόμιμα στην Κύπρο και πώς εγγράφηκε στον Ολυμπιακό.

Ο ποδοσφαιριστής όταν ήρθε στην Κύπρο είχε πρόβλημα με την ομάδα του στη Σουηδία η οποία ενώ προχώρησε σε μονομερή λύση του συμβολαίου του, δεν επιβεβαίωνε και δεν απέστελλε τα απαραίτητα έγγραφα στην FIFA όπως θα έπρεπε να πράξει. Για αυτό τον λόγο ο ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να εγγραφεί από την ομοσπονδία.

Μετά από αίτηση που προχωρήσαμε στη FIFA, η παγκόσμια ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν ελεύθερος και έτσι εγγράφηκε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα ή FIFA δεν θα προχωρούσε στην έγκριση της εγγραφής του στην Κύπρο. αυτή είναι η μόνη αλήθεια για Σαρφό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ