aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Αυτά τα συναισθήματα, τα βρίσκεις μόνο στο ποδόσφαιρο»

«Αυτά τα συναισθήματα, τα βρίσκεις μόνο στο ποδόσφαιρο»

Ανακουφισμένος και χαρούμενος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΕΝΠ, Γιώργος Κοσμά μετά τη νίκη της ΕΝΠ επί της Αλκής (3-2) και την παραμονή της Ένωσης στην Α’ κατηγορία.

Ο Κύπριος τεχνικός υποκλίθηκε στους ποδοσφαιριστές του, στην Αλκή αλλά και γενικά το ποδόσφαιρο τονίζοντας ότι η ομάδα του πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό και δικαιώθηκε.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο για τα συγχαρητήρια. Συνεργάστηκα μαζί του για τέσσερα χρόνια και έχει τεράστια υπομονή για να βρίσκεται εδώ. 22 παίκτες πάλεψαν σαν λιοντάρια, δεν θυμάμαι άλλο τέτοιο παιχνίδι. Κόντρα στην ροή του αγώνα, φάγαμε ένα γκολ στην αρχή που μας δυσκόλεψε πολύ. Ισοφαρίσαμε, μπήκαμε μπροστά μετά το διαχειριστήκαμε χαμηλώσαμε το τέμπο. Ήρθε αυτό το γκολ της Αλκής που μας είχε σκοτώσει. Το είπαμε στις προπονήσεις, να παλέψουμε μέχρι το σφύριγμα του διαιτητή. Έτσι και έγινε στην λήξη η τύχη μας χαμογέλασε και μείναμε στην κατηγορία των μεγάλων. Ευχαριστώ τον κόσμο και όλους στην Ένωση. Συγχαρητήρια στον Γιώργο και στην Αλκή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το καλύτερο άθλημα στον κόσμο. Τέλος καλό όλα καλά για μας και σήμερα γιορτάζει το Παραλίμνι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ