aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑυστηρό μήνυμα σε Τσόκκο: «Προπονητή άμεσα, παπαγάλιζες για καλύτερους»

Αυστηρό μήνυμα σε Τσόκκο: «Προπονητή άμεσα, παπαγάλιζες για καλύτερους»

Κάλεσμα στον πρόεδρος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου να βάλει άμεσα μπρος τον σχεδιασμό της ομάδας κάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί των «βυσσινί». Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι εκτιμούν την προσφορά του, αλλά είναι έτοιμοι να αντιδράσουν εάν διαπιστώσουν τακτικές που βλάπτουν την ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αναμένουμε καθημερινά από δημοσιεύματα να μάθουμε νέα για το σχεδιασμό της Ενωσάρας, αλλά οι μέρες περνούν και… τίποτα. Πρόεδρε, ξέρεις καλά την αγάπη μας γι’ αυτή την ομάδα. Βάλε μπρος και κλείσε προπονητή άμεσα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Όσο για τους προπονητές που ακούγονται από την εγχώρια αγορά ας παραμείνουν φήμες. Δεν μπορούν να σταθούν στον βυσσινί πάγκο. Δεν έχετε δει μέχρι τώρα τη δύναμη του κόσμου της Ένωσης αν θέλει να αντιδράσει σε οποιαδήποτε απόφαση. Μην αρχίσετε τα “μένω και τα φεύγω” γιατί θα μας βρείτε όλους μπροστά σας. Η εκτίμηση για το τι προσφέρεις στην ομάδα είναι δεδομένη, αλλά δεν θα μας εμποδίσει από το να αντιδράσουμε σε τακτικές που βλάπτουν την ιστορία μας. Άφησες ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν παπαγαλίζοντας στα ραδιόφωνα ότι θα βρείτε καλύτερους. Πότε;; Την δική μας παθολογική τρέλα για την Ένωση δεν θα την εκμεταλλευτεί ΚΑΝΕΙΣ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ