aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΑΕΖ: Τα «θέλω» του Λιάσου

ΑΕΖ: Τα «θέλω» του Λιάσου

Η ΑΕΖ Ζακακίου ήλθε για να μείνει. Αυτός είναι ο στόχος των ανθρώπων που διοικούν τη νεοφώτιστη ομάδα, γι’ αυτό και θα θελήσουν να ενισχύσουν το ρόστερ με καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Λιάσος Λουκά παρουσιάζεται αποφασισμένος να δημιουργήσει ικανό σύνολο, ώστε να ανταποκριθεί στα δικά του «θέλω», αλλά και της διοίκησης.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα τρέχει και θα έχει αντοχές» είπε ο Κύπριος τεχνικός μιλώντας στον Σούπερσπορ. «Θα έρθουν αρκετοί νέοι παίκτες. Αντικειμενικά θέλει ενίσχυση η ομάδα για να ανταποκριθεί» πρόσθεσε. Όπως αποκάλυψε ο Λουκά, ο γυμναστής που είχε μαζί του στον Άρη, Μίκελ Γκιγιέν, αλλά και ο Χρύσης Χρυσοστόμου θα είναι μαζί του στο τεχνικό τιμ τη νέα σεζόν.

Εξάλλου, πληροφορίες φέρουν την ΑΕΖ να έχει συμφωνήσει με τον Μπόγιαν Μιλοσάβλιεβιτς. Ο 24χρονος Ελβετός τερματοφύλακας, αγωνίστηκε σε ΠΟ Ξυλοτύμπου και ΠΑΕΕΚ. Επίσης, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν δανεικοί ποδοσφαιριστές από τον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ