aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ – Ομόνοια: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και τα διαιτητικά λάθη

ΑΕΛ – Ομόνοια: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και τα διαιτητικά λάθη

Στο πρώτο παιχνίδι που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα ο Αντρίγια Μάιντεβατς, βρήκε τον τρόπο να σημειώσει ένα γκολ και να δώσει -προσωρινά- το προβάδισμα στην ΑΕΛ στο ισόπαλο 1-1 με την Ομόνοια στο ντέρμπι του Τσιρείου για την 20ή αγωνιστική. Ο 22χρονος Σέρβος ήταν πολύ κινητικός στο ντέρμπι, έτρεξε, μοίρασε πάσες και γενικά, τον «αισθάνθηκαν» οι αμυντικοί της Ομόνοιας. Είναι γρήγορος, έχει καλή τεχνική κατάρτιση και δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΛ στη συνέχεια των υποχρεώσεών της.

Η καθοριστική φάση

Στο 41ο λεπτό, ο Λέσγιακς σέντραρε από τα αριστερά και στη μοναδική φορά που οι αμυντικοί της ΑΕΛ δεν είχαν σωστή τοποθέτηση, ο  Μποτεάκ κατάφερε με ωραίο πλασέ στην κίνηση να νικήσει τον Βοζίνια. Το γκολ της Ομόνοιας ήλθε σε ένα σημαντικό χρονικό σημείο, αφαιρώντας το δικαίωμα από την ΑΕΛ να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας το προβάδισμα σκορ.

Η διαιτησία

Ο Ιταλός διαιτητής, Μάρκο ντι Μπέλο, έπρεπε να σφυρίξει πέναλτι στο 14ο λεπτό. Ο Μεντόγεβιτς απρόσεκτα βρήκε τον Ακιντόλα στο πόδι και τον ανέτρεψε. Στις δύο φάσεις που η Ομόνοια πέτυχε γκολ, προηγήθηκε ισάριθμες φορές φάουλ. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 86ο λεπτό πάνω στον Ντάρμπισαϊαρ, σε μία φάση δύσκολη. Στο 70’ ο Γκοντάλ, πρόλαβε και έπαιξε μπάλα προ του Ντάρμπισαϊαρ που βρέθηκε στο έδαφος λίγο έξω από την περιοχή. Ο Ιταλός διαιτητής υπέπεσε σε λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ