aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ – Ομόνοια: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και η διαιτησία

ΑΕΛ – Ομόνοια: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και η διαιτησία

Ο νεαρός Ανδρόνικος Κακουλλής βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας και δικαίωσε τον προπονητή του για την επιλογή να τον χρησιμοποιήσει σε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο που βρήκε τους πράσινους νικητές με 3-0. Έτρεξε πολύ, ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα και βρέθηκε στην κατάλληλη θέση στο 24’ αξιοποιώντας την μπαλιά του Ακιντόλα. Δύο ματς ως βασικός ισάριθμα γκολ για τον νεαρό άσο, που είχε σκοράρει και απέναντι στην ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Στο 81’ όταν αποχωρούσε δίνοντας την θέση του στον Ντάρμπισαϊαρ, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας του.

Η κρίσιμη φάση

Στο 52’ ο Τιάγκο έδωσε στο Λέτσγιακς που έκανε την μπαλιά από αριστερά και ακολούθως ο Μίκου σέρβιρε τον Γκόμες, ο οποίος με δυνατό και έξυπνο σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία του Βοζίνια. Το δεύτερο γκολ ήλθε σ’ ένα χρονικό σημείο στο οποίο η αντίπαλος της Ομόνοιας φαινόταν να έχει μια έντονη δραστηριότητα και να ψάχνει την ισοφάριση. Το γκολ αυτό έγειρε για καλά την πλάστιγγα προς την πλευρά της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: «Παράνοια» στο Τσίρειο, «φέρτε το πρωτάθλημα στον πράσινο λαό» (pics)

Η διαιτησία

Ο Βόσνιος Ατμίρ Σέχοβιτς έκανε καλή διαιτησία και πέρασε απαρατήρητος. Μπορεί να «πίνει νερό» το πέναλτι που παραχώρησε στο 86’, όμως ήταν μια δύσκολη φάση. Σε μεγάλο βαθμό ήταν άνετος και τα σφυρίγματα του είχαν την σφραγίδα της απόλυτης δικαιοσύνης. Άφηνε το παιχνίδι να εξελίσσεται, χωρίς συχνά σφυρίγματα. Καλή η παρουσία των συμπατριωτών βοηθών του.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ