aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥAEΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ φάσκει και αντιφάσκει, δικαιολογούν σαν καλοί δικηγόροι τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου»

AEΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ φάσκει και αντιφάσκει, δικαιολογούν σαν καλοί δικηγόροι τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου»

Σήκωσε το γάντι και απάντησε στον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν ότι ο ΑΠΟΕΛ φάσκει και αντιφάσκει και προσπαθεί να δικαιλογήσει τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου.

Η διοίκηση της ΑΕΛ υπογραμμίζει πως δεν ψήφισε τον Γιώργο Κούμα στις εκλογές για την ηγεσία της ΚΟΠ και διαχρονικά είναι η μόνη ομάδα που στέλνει γραπτώς τόσο στην ΚΟΠ, όσο στην Εκτελεστική Επιτροπή και στους κατά καιρούς Αρχιδιαιτητές ξεκάθαρες θέσεις και εισηγήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Διαβάσαμε τη νέα ανακοίνωση και αντιλαμβανόμαστε ότι το ΑΠΟΕΛ φάσκει και αντιφάσκει. Από την μια αποδέχεται την πρόσκληση μας για από κοινού καταγγελία, αλλά ενώ την αποδέχεται σήμερα τους βλέπουμε να επιτίθενται σε δημοσιογράφους επειδή είπαν ή έγραψαν τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη, χωρίς τελικά να μας ξεκαθαρίζουν εάν θέλουν να τον καταγγείλουμε από κοινού ή όχι. Απλά παραθέτουν φάσεις για να δικαιολογήσουν, σαν καλοί δικηγόροι, την διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου.

Σε ότι αφορά την ΑΕΛ και τις θέσεις της θυμίζουμε ότι εμείς ούτε τον κ. Κούμα ψηφίσαμε τότε, ενω διαχρονικά είμαστε ίσως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα που στέλνουμε γραπτώς τόσο στην ΚΟΠ, όσο στην Εκτελεστική Επιτροπή και στους κατά καιρούς Αρχιδιαιτητές ξεκαθαρες θέσεις και εισηγήσεις, σε σχέση με τα θέματα διαιτησίας και άλλα, σε αντίθεση με το ΑΠΟΕΛ που σχεδόν ποτε δεν ήρθε με εισηγήσεις, όχι μόνο για θέματα διαιτησίας, αλλά γενικότερα για όλα τα κακώς έχοντα του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ