aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ - Νέα Σαλαμίνα: Μπροστά έβαζαν, πίσω έμπαζαν

ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα: Μπροστά έβαζαν, πίσω έμπαζαν

Έξι γκολ, τρία για κάθε ομάδα, επιτεύχθηκαν στο παιχνίδι που έγινε στο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην ΑΕΛ κα τη Νέα Σαλαμίνα, που μοιράστηκαν από ένα βαθμό και εντυπώσεις. Οι τρύπιες άμυνες από τη μια και η αποτελεσματικότητα από την άλλη, σ’ ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητα, είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν στην ισοπαλία (3-3), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Με την ισοπαλία οι δύο ομάδες διατήρησαν τη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και τις αποστάσεις μεταξύ τους. Η Νέα Σαλαμίνα έμεινε στη δεύτερη θέση του β’ ομίλου φθάνοντας τους 48 βαθμούς και η ΑΕΛ στην τρίτη θέση έχοντας πλέον 45 βαθμούς.

Η ΑΕΛ ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε με 3-1. Στην επανάληψη η Νέα Σαλαμίνα ήταν αρκετά βελτιωμένη, έφτιαξε ευκαιρίες και έφθασε στην ισοφάριση, σε σχέση με την αντίπαλό της που έμεινε στο πρώτο ημίχρονο. Ντέγοεστ (10’), Τεϊσέιρα (33’) και Μιλιντσεάνου (36’) με πέναλτι πέτυχαν τα γκολ της γηπεδούχου ομάδας και οι Ντορεγκαράι (26’, 47’) και Τσίκο (59’) τα γκολ της φιλοξενούμενης. Ο Ντορεγκαράι με τα δύο γκολ έφθασε τα 14 στο πρωτάθλημα.

Ο Χαραλάμπους, που χαρακτήρισε δίκαιο το ισόπαλο αποτέλεσμα, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο δεύτερο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΛ. «Δεν μπαίνει ούτε στα αγροτικά» είπε χαρακτηριστικά. Για τον Μιραλάς, που ήταν στην ενδεκάδα αλλά δεν άρχισε τελικά τον αγώνα λόγω ενοχλήσεων, είπε ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

Ο Χριστοδούλου, που είχε την ευθύνη στον πάγκο γα τη Νέα Σαλαμίνα αφού ο Πουρσαϊτίδης απουσίασε λόγω ασθένειας, είπε: «Ήρθαμε στη Λεμεσό με απαιτήσεις, θέλαμε να κερδίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι και θεωρώ πως μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ