aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖητείται ηρεμία και βοήθεια στην ΑΕΛ

Ζητείται ηρεμία και βοήθεια στην ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν κατάφερε να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος στο «Αμμόχωστος» και αυτό λειτούργησε αρνητικά από κάθε άποψη. Αν η ΑΕΛ έφευγε με τη νίκη, όλα ίσως να ήταν όμορφα και ωραία. Εκεί που προκάλεσε μεγαλύτερο προβληματισμό ήταν το τελευταίο ημίωρο.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει μπροστά του διπλή αποστολή. Δηλαδή, να ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και παράλληλα να πάρει από αυτούς το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Πως υπάρχουν αδυναμίες είναι σίγουρο. Το ίδιο και ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν είναι στα καλύτερά τους. Είναι επίσης πραγματικότητα πως ο κόσμος απέχει και δεν βοηθά. Η ουσία είναι πως αυτή την περίοδο η ΑΕΛ, για να επιβιώσει, χρειάζεται ηρεμία και βοήθεια από όλους. Η συνοχή δεν υπάρχει και οι ευθύνες πάνε σε όλους.

Ο πρόεδρος δείχνει να μην αντέχει άλλο τη σκληρή κριτική στο πρόσωπό του και με την πρώτη ευκαιρία ίσως «ξεμπαρκάρει». Όλα αυτά πονούν την ΑΕΛ και γίνεται προσπάθεια να εξαλειφθούν τα δεινά και όλοι να προχωρήσουν με αισιοδοξία. Ειδικά, από την αποχή των φιλάθλων είναι αδύνατο να μην επηρεάζεται η απόδοση της ομάδας. Και σε τέτοιο βαθμό εγκατάλειψης δεν είχε φθάσει ποτέ η ΑΕΛ, ούτε στις πιο δύσκολες περιόδους της 89χρονης πορείας της.

Εν μέσω όλης αυτής της κατάστασης, οι περσινοί κυπελλούχοι καλούνται με την απόδοσή τους να υποχρεώσουν τον κόσμο να επιστρέψει. Να του κεντρίσουν το ενδιαφέρον για να ξαναζεσταθεί και η κερκίδα στο Τσίρειο. Η βαθμοθηρία θα αρχίσει στις 21 του μηνός με την ΑΕΚ στο Τσίρειο, στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, μετά θα φιλοξενήσει την Πάφος FC και ακολούθως θα ταξιδέψει στο ΓΣΠ για τον αγώνα με την Ομόνοια.

Πρόκειται για σημαντικά και συνάμα δύσκολα παιχνίδια. Φαντάζει αδύνατο να προλάβει ένα από τα πιο πάνω ματς ο Αντάμοβιτς. Είναι ξεκάθαρο πως τα αποτελέσματα της τετράδας των αγώνων που ακολουθούν θα καταδείξουν πάρα πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ