«Ύπουλος» ο τραυματισμός του Ντόσα Ζούνιορ, θα κινδυνέψει αν ρισκάρει

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει την συμμετοχή του αρχηγού της ομάδας του και να τον χάσει για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα...

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μια εβδομάδα απέχει για την ΑΕΛ πριν από τον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα και το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά στον τραυματισμό του Ντόσα Ζούνιορ. Η συμμετοχή του κυπριοποιημένου Πορτογάλου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Cyta κόντρα στην Ανόρθωση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Διαβάστε επίσης: Ηγετική ανάρτηση από τον Ζούνιορ! (vid)

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει την συμμετοχή του αρχηγού της ομάδας του και να τον χάσει για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα. Όπως λένε στην ιατρική ομάδα της ΑΕΛ, ο συγκεκριμένος τραυματισμός είναι ιδιαίτερα ύπουλος και σε περίπτωση που επιστρέψει στην ομάδα χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος, υπάρχει ο κίνδυνος να υποστεί υποτροπή στο τραύμα του και να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Ο Κέρκεζ από την στιγμή που η ιατρική ομάδα «ανάψει κόκκινο», δεν θα ρισκάρει και θα έχει εκτός απρόοπτου τον Γκοντάλ στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Ράσο και Α. Τεϊσέιρα και στα άκρα, δεξιά τον Νιλς Τεϊσέιρα και αριστερά τον Γουίλερ ή τον Αβραάμ.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ