aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΥπομονή ακόμα λίγες ημέρες

Υπομονή ακόμα λίγες ημέρες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το αργότερο μέχρι μεθαύριο θα ξεκαθαρίσει της πιθανής απόκτησης του Ιβανίλντο Κασαμά. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός προσπαθεί να τα βρει με την Ακαντέμικα, κάτι το οποίο αν καταφέρει θα τον φέρει στην αγκαλιά της ΑΕΛ.

Διαφορετικά, ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει άλλες μία ή δύο περιπτώσεις στο μυαλό του. Αυτή, όπως λένε οι παράγοντες του συλλόγου της Λεμεσού, θα είναι και η τελευταία κίνηση,

Από εκεί και πέρα, ο Κύπριος τεχνικός θα πιάσει από αύριο δουλειά για τον αγώνα της πρεμιέρας με την Αναγέννηση στο Τσίρειο. Μετρώντας το βάθος που διαθέτει αυτή την περίοδο η ΑΕΛ, μόνο οι Μπαμπάνκο, Ζούνιορ, Μπενγκί και Σάρκι δεν βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο Ζούνιορ άρχισε πάντως βασικός προχθές με την Καλλονή (1-0) και αντικαταστάθηκε στο 61’ από τον Λαφράνς.

Οι άλλοι δύο μπήκαν αλλαγή στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Μπενγί αντικατέστησε τον Ουέλινγκτον στο 73’ και ο Σάρκι πήρε τη θέση του Μπουένο στο 68’. Η ΑΕΛ κέρδισε την Καλλονή με 1-0 με γκολ του Σιέλη στο 59’, ενώ στο 21’ ο Ουέλινγκτον μετά από εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ