aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΥπογράφει ο Αντόνια, εξετάζει προτάσεις ο Ρομάν

Υπογράφει ο Αντόνια, εξετάζει προτάσεις ο Ρομάν

Θέμα χρόνου είναι η μετεγγραφή του Ζαρκίνιο Αντόνια στην ΑΕΛ. Ο βραχύσωμος εξτρέμ είναι εκτός πλάνων του Γιάννη Αναστασίου στην Ομόνοια και σύντομα θ’ αποτελέσει επίσημα παρελθόν από τους πράσινους.

Η ΑΕΛ έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος όταν ολοκληρώσει τις συμβατικές υποχρεώσεις του με το τριφύλλι θα μετακομίσει στη Λεμεσό και θ’ αποτελέσει επιπλέον επιλογή του Ντούσαν Κέρκεζ για τα «φτερά» της επίθεσης.

Ο 28χρονος διεθνής με το Κουρακάο μέτρησε εφτά συμμετοχές (πέντε ως βασικός) φέτος με την Ομόνοια, ενώ πέρυσι είχε αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια σκοράροντας ένα γκολ. Την ίδια ώρα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Ρομάν από το ρόστερ της ΑΕΛ.

Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός (πέντε συμμετοχές και δύο γκολ φέτος) ενημερώθηκε ήδη ότι δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και αξιολογεί προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του. Δεν αποκλείεται να παραμείνει στο κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από κυπριακές ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ