aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ξυπνούν ανατριχιαστικές μνήμες του παρελθόντος» (vid)

«Ξυπνούν ανατριχιαστικές μνήμες του παρελθόντος» (vid)

Με ανακοίνωση του ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. αναφέρεται στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της πετοσφαιρικής ομάδας και για τις μνήμες που ξυπνούν. Η ανακοίνωση μάλιστα συνοδεύεται και από ένα βίντεο με στιγμές από ευρωπαϊκό παιχνίδι της καλαθοσφαιρικής ομάδας.

Αναλυτικά:

Η Βασίλισσα της κυπριακής πετόσφαιρας επιστρέφει την ερχόμενη Πέμπτη 15/12 στις 20:00 μετά από 4 χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μετά από 4 χρόνια το αγαπημένο μας κλουβί θα φιλοξενήσει διεθνή αγώνα και στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης ξυπνούν ανατριχιαστικές αναμνήσεις του παρελθόντος.

Τότε που το Νίκος Σολομωνίδης και η ατμόσφαιρα του αποτελούσαν θέμα συζήτησης σε όλη την Ευρώπη. Τέτοιες στιγμές επιβάλλεται να ζήσουμε και την Πέμπτη με τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ να δηλώνει πανέτοιμος να σταθεί με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στις πετοσφαιρίστριες μας.

ΑΕΛίστα κατέκλυσε το κλουβί και ένωσε τη φωνή σου με τη ΘΥΡΑ 3 υπενθυμίζοντας σε όλους τι σημαίνει να παίζει τμήμα της ΑΕΛ στην Ευρώπη. Εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ προπωλούνται στα οικήματα του συνδέσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ