aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΞεκάθαρο μήνυμα με αποδέκτες από Ηλία (pics)

Ξεκάθαρο μήνυμα με αποδέκτες από Ηλία (pics)

Είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και για διάφορους λόγους δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες που του αξίζουν. Ο Μάριος Ηλία ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ, έφυγε δανεικός για την Αλκή και μέσω του Instagram έστειλε τα δικά του ξεκάθαρα μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

Στάθηκε στον κόσμο της ΑΕΛ, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Σοφοκλέους αφήνοντας υπονοούμενα για το γεγονός ότι δεν πήρε ευκαιρία στην ομάδα φωτογραφίζοντας τον Ντούσαν Κέρκεζ.

Η ανάρτηση του: «Μετά από πολλή σκέψη και συζητήσεις αποφάσισα να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με την ΑΕΛ για ακόμα 3 χρόνια. Οι λόγοι που με οδήγησαν να υπογράψω είναι ξεκάθαροι: ο μεγάλος κόσμος της ΑΕΛ ο οποίος πάντα με στηρίζει και ο πρόεδρος της ομάδας ο όποιος ξέρω ότι ο ίδιος με πιστεύει και με θέλει στην ομάδα. Μια νέα πρόκληση εμφανίστηκε στην καριέρα μου με την ομάδα της Αλκής όπου θα αγωνιστώ δανεικός για ένα χρόνο και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ