aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο μας αυτό που ζήσαμε...»

«Ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο μας αυτό που ζήσαμε…»

Καυστικός για την παρουσία του κόσμου στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου Απόλλων-ΑΕΛ, ήταν ο παίκτης των γαλαζοκίτρινων Ανδρέας Αβραάμ, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.

«Πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Πολύ καλή ομάδα ο Απόλλωνας. Έχουμε ακόμα ένα ημίχρονο. Είναι πολύ σημαντικά τα δύο γκολ. Περάσαμε δύσκολα όμως δείξαμε ότι επανερχόμαστε. Δουλέψαμε πάρα πολύ. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις προπονήσεις. Από την αρχή της χρονιάς είπαμε ότι πρέπει να είμαστε οικογένεια. Το πετύχαμε αυτό. Δίκαια βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε», είπε αρχικά.

«Αυτή η ΑΕΛ δίνει υποσχέσεις για το μέλλον. Θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη και να πάρουμε το κύπελλο. Αν τα καταφέρουμε θα είναι επιτυχημένη χρονιά. Μπορεί ο Απόλλων να περνάει μια κρίση αλλά μπορεί να αντεπεξέλθει. Ο κόσμος μας έχει απαιτήσεις, είναι φυσιολογικό. Εμείς είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους. Πρέπει να είναι χαρούμενος ο κόσμος. Είναι κρίμα αυτό που ζήσαμε με τον λιγοστό κόσμο. Ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο μας αυτό που ζήσαμε», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ