aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞαναπαίρνει θέση ο κόσμος

Ξαναπαίρνει θέση ο κόσμος

Ο κόσμος διψάει να δει την ομάδα του να παίζει μπάλα, αλλά και να την δει να επιστρέφει πρωταγωνίστρια. Ούτε η κάρτα φιλάθλου θα σταματήσει εκείνους που θέλουν να ξαναβρεθούν κοντά στην ομάδα τους. Αυτό που απαιτούν είναι η ίδια η ΑΕΛ να δώσει τέλος στα λάθη της και να μπει δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έκανε τις επιλογές του και όλοι τον εμπιστεύονται. Στο ποδόσφαιρο είναι και θέμα σκληρής και επίμονης δουλειάς, με τον Βόσνιο τεχνικό να ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του. Δημιουργεί ένα κράμα έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών, που είναι σε θέση να βοηθήσουν την ΑΕΛ να φτάσει στους στόχους της.

Ο κόσμος της ομάδας θέλει να δει ξανά την ΑΕΛ να φιγουράρει στις υψηλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά για να γίνει αυτό θα χρειαστεί όλοι να «ξαναπάρουν τη θέση τους και να ντύσουν την ανατολική κερκίδα του Τσιρείου στα κίτρινα. Ήδη, όπως φαίνεται, υπάρχει κινητικότητα και στα διαρκείας και στο πρωτάθλημα οι οπαδοί της ΑΕΛ θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ