aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΞανά στους πάγκους ο Μαλέκκος (ανακοίνωση)

Ξανά στους πάγκους ο Μαλέκκος (ανακοίνωση)

Μετά τη σύντομη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού Λευκωσίας και ένα διάστημα αποχής που ακολούθησε ο Κώστας Μαλέκκος επιστρέφει στους πάγκους και πιάνει ξανά δουλειά. Ο «Μάλε» αναλαμβάνει την ομάδα της Α.Π.Ε.Π. Πιτσιλιάς στο πρωτάθλημα ΣΤΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Δ.Σ. της Α.Π.Ε.Π. Πιτσιλιάς, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Νίκο Αυγουστή και το βοηθό κ. Στέφανο Παναγιώτου.

Στη θέση του προπονητή έχει προσληφθεί ο κ. Κώστας Μαλέκκος. Ευχόμαστε στο νέο τεχνικό καλή πορεία και μαζί να υλοποιήσουμε το στόχο της ανόδου.

Σαν Δ.Σ. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον πρώην προπονητή κ. Νίκο Αυγουστή για την άψογη συνεργασία μας και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Νίκος ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα ΑΠΕΠ!!!!

Ευχαριστούμε επίσης και το β προπονητή κ. Στέφανο Παναγιώτου για τις πολύτιμες υπηρεσίες του, τους τελευταίους 2 μήνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ