aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΒρίσκεται στο παρά πέντε

Βρίσκεται στο παρά πέντε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με το τηλέφωνο στο χέρι είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου, περιμένοντας πως μέσα στις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν οι τελευταίες προσθήκες, ώστε να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η ΑΕΛ μετακόμισε από χθες στη Βουλγαρία για να συνεχίσει την προετοιμασία της.

Η αποστολή της ομάδας της Λεμεσού θα παραμείνει στο αθλητικό κέντρο στο Μπάνσκο μέχρι τις 30 Ιουλίου. Εκεί όπου ο Κύπριος τεχνικός περιμένει τους Σαβάν και Μπενγκί, όπως επίσης έναν στόπερ, έναν πλάγιο μέσο και έναν επιτελικό.

Εξακολουθεί να είναι έντονο το ενδιαφέρον για τον 28χρονο Πορτογάλο μέσο Ρούι Πέδρο και τον 21χρονο Μάριο Πεχλιβάνη. Για τον Κάι, που ήταν βασικός υποψήφιος για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του.

Στο Μπάνσκο, η ΑΕΛ θα δώσει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια, στις 22 Ιουλίου με τη Σλάβια Σόφιας, στις 27 Ιουλίου με την Αλτίν Ασίρ και στις 29 Ιουλίου με την Γκανζασάρ. Μέσα από αυτά τα φιλικά, καθώς και με αυτά που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στην Κύπρο στις αρχές Αυγούστου, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα καταλήξει στις αποφάσεις του για την ενδεκάδα με την οποία θα ριχτεί η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα. Είναι νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών.

Εύκολα, πάντως, μπορεί να διαπιστώσει κάποιος πως η παρουσία του Πάμπου Χριστοδούλου στην τεχνική ηγεσία παίζει σημαντικό ρόλο στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε σε όλους τους ποδοσφαιριστές πως για να υλοποιήσουν τους στόχους τους και να φτιάξουν μια καλή ομάδα που θα κάνει πρωταγωνιστική πορεία, θα πρέπει να γίνουν μια οικογένεια.

Όσοι είδαν προπονήσεις της ΑΕΛ στις Πλάτρες έχουν διαπιστώσει ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό τον στόχο του, αφού υπάρχει μια ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ