aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΒρήκε ταυτότητα, βαδίζει στον σωστό δρόμο

Βρήκε ταυτότητα, βαδίζει στον σωστό δρόμο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε κάθε παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έχουν ξεχωριστό κίνητρο. Θέλουν να διακρίνονται, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, να οδηγούν την ομάδα τους από επιτυχία σε επιτυχία. Η βλέψη τους, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός τους, είναι μόνο η νίκη. Προσδοκούν στη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, ώστε με το τέλος της σεζόν να διακριθούν και να υλοποιήσουν τους αρχικούς στόχους του συλλόγου.

Η ομάδα της Λεμεσού, έχει κάνει σημαντική πρόοδο στο παιχνίδι της, έχει βρει ταυτότητα και αυτό πιστώνεται στον Πάμπο Χριστοδούλου, που κατάφερε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο. Παρόλο που έγιναν πολλές προσθήκες, βρήκε τον τρόπο να περάσει τα «θέλω» του και με τη δουλειά του βρήκε άμεση ανταπόκριση από τους ποδοσφαιριστές του.

Στο προσκήνιο βρίσκεται ο αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα, που θα γίνει το Σάββατο στο Τσίρειο (20:00). Οι γαλαζοκίτρινοι επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να αναμένει την επάνοδο των διεθνών, για να είναι σε θέση να ετοιμάσει το πλάνο του και να καταλήξει στο αρχικό σχήμα. Η ομάδα της Λεμεσού θα προετοιμαστεί με στόχο να κάνει το παιχνίδι της, να επιβάλει τον ρυθμό της, θέλοντας να επανέλθει στις επιτυχίες. Παίζει στην έδρα της, μπροστά στον κόσμο της και η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Στόχος του προπονητή της, είναι να βελτιώσει περισσότερο την επιθετική γραμμή, να γίνει πιο αποτελεσματική. Της λείπει το γκολ και η διακοπή λειτούργησε θετικά για καλύτερη προετοιμασία στον συγκεκριμένο τομέα. Γιώργος Γεωργιάδης και Μιγκέλ Αρουαμπαρένα είναι σε πολύ καλύτεροι βαθμό ετοιμότητας και βάζουν πίεση σ’ αυτούς που θεωρούνται βασικοί.

Παρόλο που είναι νωρίς, το σενάριο να διατηρηθεί σε άλλο ένα παιχνίδι η ίδια ενδεκάδα είναι πιθανό. Αν μια θέση «παίζει» είναι και πάλι αυτή στην κορυφή της επίθεσης, την οποία θα διεκδικήσει ο Αρουαμπαρένα από τον Κάρλος Ουέλινγκτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ