aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Βράζουν» στην ΑΕΛ: «Πρωτοφανής κατάσταση. Δεν θέλω να πω αν υπάρχει σχέδιο ή όχι…»

«Βράζουν» στην ΑΕΛ: «Πρωτοφανής κατάσταση. Δεν θέλω να πω αν υπάρχει σχέδιο ή όχι…»

Πνέουν τα μένεα κατά της διαιτησίας του αγώνα με την Ανόρθωση στην ΑΕΛ. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM (95.0) o γενικός διευθυντής των γαλαζοκιτρίνων, Θεόδωρος Αντωνίου έκανε λόγο για πρωτοφανής κατάσταση, επαναλαμβανόμενη αδικία κατά της ομάδας του και σημείωσε πως στο χθεσινό ματς δεν έπρεπε να καταλογιστεί φάουλ στο πρώτο γκολ της Ανόρθωσης και κόρνερ στο δεύτερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θα ξεκινήσω ότι όπως και ο αντίπαλος έτσι και εμείς είχαμε πάρα πολύ καιρό να αγωνιστούμε. Στο πρώτο ημίχρονο η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν όπως θα θέλαμε. Στο δεύτερο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, θεωρώ ότι όσο περνούσε η ώρα στο παιχνίδι, φαινόταν ότι κάποια πράγματα που γίνονται στις προπονήσει πέρασαν στην ομάδα. Καταφέραμε ένα γκολ, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε άλλο. Λόγω μιας κακής απόφασης του διαιτητή χάσαμε το παιχνίδι».

Για τη διαιτησία: «Χθες, η διαιτησία ήταν κάκιστη και του διαιτητή και των βοηθών του. Έχουν καθορίσει το αποτέλεσμα του αγώνα. Στο πρώτο γκολ της Ανόρθωσης δεν υπήρχε φάουλ και στο δεύτερο δεν έπρεπε να δείξει κόρνερ. Δεν έδειξε όσες κάρτες έπρεπε, έδειξε μεγάλη ανοχή στις διαμαρτυρίες που έκαναν οι παίκτες της Ανόρθωσης και δεν έδειξε όσες κίτρινες θα έπρεπε στους παίκτες της Ανόρθωσης.

Είναι πραγματικά φέτος μια κατάσταση ανεξήγητη, αυτό που έγινε στους αγώνες της ΑΕΛ είναι πρωτοφανές. Δεν θέλω να πω αν υπάρχει σχέδιο ή όχι, αλλά υπάρχει μια συμπεριφορά εις βάρος της ΑΕΛ που είναι τραγική. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει σεβασμός στις προσπάθειες που γίνονται από τη διοίκηση της ΑΕΛ, από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και από τους προπονητές της ΑΕΛ. Ζητήσαμε συνάντηση από τον κύριο Μάζιτς και δεν πήραμε απάντηση».

Για την κοινοποίηση των διαλόγων λέχθηκε από τον κ. Μάζιτς ότι δεν μπορεί να δίνονται: «Η απόφαση της ΚΟΠ στη γενική συνέλευση ήταν ότι οι διάλογοι πρέπει να δίνονται στις ομάδες. Διαβάσαμε ότι ο κύριος Μάζιτς είπε ότι δεν πρέπει να δίνονται. Πείτε μου τώρα τι πάει καλά δηλαδή; Aυτό που συμβαίνει με τη διαιτησία είναι απαράδεκτο, φτάσαμε να συζητάμε αν είναι οφσάιντ και όχι αν είναι κόρνερ, που κρίθηκε το παιχνίδι. Η ΑΕΛ είχε ζητήσει ξένους διαιτητές κυρίως στα ντέρμπι, γιατί η ομοσπονδία ήθελε να δώσει χρόνο στους νέους διαιτητές. Κάποιες ομάδες ήθελαν Κύπριους σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε στείλει πολλές επιστολές, ζητήσαμε συνάντηση πριν μήνες με τον κύριο Μάζιτς, αλλά δεν αλλάζει τίποτε. Κάποιες φορές λες ότι άστο δεν έπαιξα καλά σήμερα, όντως κάναμε λάθη σαν ΑΕΛ φέτος, αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα από κανέναν διαιτητή να κρίνει τους αγώνες».

Τι σκοπεύετε να κάνετε; «Τι μπορούμε να κάνουμε; Δεν καταλαβαίνω που θα πάει αυτή η κατάσταση με τη διαιτησία. Δεν έχει καμία σχέση αυτό με την Ανόρθωση. Έχει τους στόχους τους δικούς της, δεν έχει να κάνει με την Ανόρθωση. Είναι βαρύ να έχεις αυτά τα πράγματα κάθε τρεις και λίγο μπροστά σου. Δεν είναι εύκολο αυτό το πράγματα. Στα έξι-εφτά παιχνίδια που παίξαμε έχουμε τρομερά παράπονα».

Για τον αγώνα με τον Εθνικό και τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα: «Χθες παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όμως θεωρώ ότι η εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου μας δίνει το δικαίωμα ότι θα ανέβει ακόμη περισσότερο. Με τον Εθνικό πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, θα βγούμε εκτός Τσιρείου μόνο με την ΑΕΚ στη Λάρνακα και αν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας τότε υπάρχουν κάποιες ελπίδες για να εκπληρώσουμε το στόχο μας. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα θα χρειαστεί συνδυασμός αποτελεσμάτων, αλλά και να κερδίσουμε εμείς κάποια παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ