aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΒόμβα μεγατόνων: Η Αγία Νάπα απέκλεισε την ΑΕΛ! (pics)

Βόμβα μεγατόνων: Η Αγία Νάπα απέκλεισε την ΑΕΛ! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Αυτό και αν είναι βόμβα! Η Αγία Νάπα πέτυχε απόψε την πιο μεγάλη έκπληξη στον πρώτο γύρο του κυπέλλου, αφού με το ιστορικό 2-1 άφησε έξω την ΑΕΛ, αφού το παιχνίδι ήταν νοκ άουτ! Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, κοίταξαν στα μάτια τη μεγάλη τους αντίπαλο και με γκολ στο 81ο λεπτό πήραν τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Από την άλλη, η ΑΕΛ, που παρατάχθηκε με 10 αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Άρη και με τον Ζούνιορ να επιστρέφει, πίεσε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως η Αγία Νάπα δεν… μάσησε. Προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με τον Χαλίφα και παρά την ισοφάριση με πέναλτι του Αβραάμ στο 36ο λεπτό, ήταν ανταγωνιστική μέχρι το τέλος.

Σε μία αντεπίθεση, στο 80ο λεπτό, πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ, μετά από τραγικό λάθος του Βοζίνια και σουτ του Ρόου, ενώ στο 83ο λεπτό o Ζούνιορ αστόχησε από τα 11 βήματα ή καλύτερα ο 20χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτου μάντεψε σωστά και έπιασε το πέναλτι του Πορτογάλου αμυντικού, για να διατηρήσει το 2-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο ΓΣΖ.


Αγία Νάπα (Μάριος Καράς): Παναγιώτου, Γκονζάλες, Λαφάρτζ, Κουγκούρης, Στυλιανού Ντε Σόουζα, Περατικός (90’+2 Γιουγκαρής), Χαλίφα, Παναγή (59′ Μαχάττος), Παπαδόπουλος (71′ Σλόου), Ρόου.

ΑΕΛ (Μπρούνο Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Κυριάκου, Ζουνιορ, Τεϊσέιρα, Αβραάμ, Ιρένε (85′ Ντε Λεόνσο), Νικολάου, Μέσκα (73′ Αλνταίρ), Σασί, Ηλία (61′ Σίλβα), Αρουαμπαρένα.

Σκόρερ: Χαλίφα 9′, Ρόου 80′ / Αβραάμ 36′

Κίτρινες: Ρόου, Μάχαττος / Νικολάου

Αποβολές: –

Γήπεδο: ΓΣΖ

Διαιτητής: Ανδρέας Μ. Αργυρού

Α’ Βοηθός: Μάριος Καλογήρου

Β’ Βοηθός: Τηλέμαχος Τηλεμάχου

4ος: Χρίστος Νικολαΐδης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ