aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΒόλεϊ γυναικών: «Γαλαζοκίτρινo» το ντέρμπι

Βόλεϊ γυναικών: «Γαλαζοκίτρινo» το ντέρμπι

«Γαλαζοκίτρινο» χρώμα είχε το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών στο βόλεϊ. Η Robo Markets ΑΕΛ επικράτησε στο «Νίκος Σολωμονίδης» της Ανόρθωσης με 3-0 σετ.

Με τη νίκη αυτή οι «γαλαζοκίτρινες» διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και ρεκόρ 7-1. Αντίθετα, η Ανόρθωση έμεινε στο -15 από την κορυφή και παρά το γεγονός ότι έχει δύο αγώνες λιγότερους η προσπάθειά της έχει δυσκολέψει αφάνταστα. Οι δύο ομάδες άρχιζαν χέρι – χέρι, αλλά σταδιακά η Robo Markets ΑΕΛ με όπλο το σερβίς και την επίθεση έκτιζε διαφορά και στο τέλος πήρε μια εύκολη νίκη με 3-0 σετ (25-15, 25-13, 25-19).

Ο Property Gallery Απόλλων επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κερδίζοντας τη Λεμεσό Βόλεϊ με 3-0 σετ (25-21, 25-19, 25-16) στο «Θεμιστόκλειο» και καραδοκεί. Οι «γαλάζιες» έφτασαν τους 16 βαθμούς και βρίσκονται στην τρίτη θέση, ενώ έχουν και αγώνα λιγότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ