aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΒίντεο: Τι λέει ο κανονισμός για το χέρι – πέναλτι του Ντανίλο

Βίντεο: Τι λέει ο κανονισμός για το χέρι – πέναλτι του Ντανίλο

Με πέναλτι του Μάρκο Τσέποβιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου η Ομόνοια προηγήθηκε 2-1 της ΑΕΛ στο ντέρμπι κορυφής της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζόρντι Γκόμεθ οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Ντανίλο που έδιωξε την μπάλα σχεδόν στη γραμμή τέρματος. Ο Βασίλης Δημητρίου δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών όμως μετά από ενημέρωση του VAR (Τιμόθεος Χριστοφή) πήγε στο βίντεο για να εξετάσει τη φάση. Εκεί διαπίστωσε την παράβαση και έδειξε την άσπρη βούλα. Η απόφαση έφερε διαμαρτυρίες από πλευράς γαλαζοκιτρίνων, όμως φάνηκε να κτυπά η μπάλα στο χέρι του Ντανίλο.

Ο Χένινγκ Μπεργκ ζήτησε την αποβολή του Ντανίλο, με τον Βασίλη Δημητρίου να μην δείχνει κάρτα. Με βάση τον κανονισμό ο διαιτητής θα έπρεπε να αποβάλει τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ εάν η μπάλα είχε κατεύθυνση στα δίχτυα και κίτρινη εάν έκρινε ότι δεν είχε πορεία προς την εστία των γαλαζοκιτρίνων. Στις επαναληπτικές προβολές της φάσης φαίνεται ότι η μπάλα δεν είχε τροχιά προς τα δίχτυα του Βοζίνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ