aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΒίντεο: Ο Απόλλων σκόραρε αλλά ο Γεωργίου εφάρμοσε πλήρως τις οδηγίες του VAR

Βίντεο: Ο Απόλλων σκόραρε αλλά ο Γεωργίου εφάρμοσε πλήρως τις οδηγίες του VAR

Για μερικά δευτερόλεπτα κράτησε η χαρά του Σάσα Μάρκοβιτς και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ στο Τσίρειο, για τη 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος μέσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βοζίνια, όμως ο δεύτερος βοηθός Χαράλαμπος Γεωργίου με το που μπήκε το γκολ ύψωσε το σημαιάκι, ακυρώνοντας το τέρμα, απόφαση ορθή με βάση και την γραμμή που τραβήχτηκε με τη βοήθεια της τεχνολογίας στο VAR.

Ο επόπτης εφάρμοσε πλήρως τις οδηγίες που έχουν οι διαιτητές να αφήνουν τη φάση να εξελιχθεί και ακολούθως όταν υπάρχει γκολ να υψώνουν τη σημαία εάν δεν είναι βέβαιοι. Ο Χαράλαμπος Γεωργίου, που ήταν ακριβώς στη σωστή θέση, δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Νταμπό στην πάσα του Πίττα, ο επιθετικός του Απόλλωνα έδωσε ασίστ στον Μάρκοβιτς που σκόραρε και ακολούθως σήκωσε τη σημαία. Όπως διαπιστώνετε και από την γραμμή του VAR το γκολ ορθά ακυρώθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ