aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΒινίσιους, το μοναδικό ερωτηματικό

Βινίσιους, το μοναδικό ερωτηματικό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ξαναπιάνουν δουλειά το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο στο Τσίρειο. Οι γαλαζοκίτρινοι μετά από είκοσι μέρες προετοιμασίας στη Βουλγαρία μπαίνουν στην τελική ευθεία, με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αύριο στις 18.30 θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση της ομάδας στον κόσμο της ΑΕΛ (με τιμή εισόδου τα 5 ευρώ και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στους πληγέντες της Αττικής) και όλοι αναμένουν, πως εκτός από τους ποδοσφαιριστές που είχε μαζί του όλο αυτό το διάστημα ο Ντούσαν Κέρκεζ θα παρουσιαστεί και ο Φράνκο Ολιβέιρα Βινίσιους.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπούντιμιρ και η παρέα του «στέλνουν» την Αστάνα στον ΑΠΟΕΛ

Το θέμα του 32χρονου Βραζιλιάνου μέσου παίζει εδώ και μερικές εβδομάδες για την ΑΕΛ και υπάρχει ένα ερωτηματικό κατά πόσο τελικά θα φορέσει τα γαλαζοκίτρινα της λεμεσιανής ομάδας. Εάν και εφόσον πραγματοποιηθεί η απόκτηση του Βινίσιους, το ρόστερ της ΑΕΛ θα θεωρείται πλήρες. Ο Βόσνιος τεχνικός γνωρίζοντας καλά τα δεδομένα, κινήθηκε στο μετεγγραφικό παζάρι με σκοπό να κλείσει όλα τα κενά που παρουσίασε η ομάδα του την περασμένη αποτυχημένη αγωνιστική περίοδο.

Έχοντας πραγματοποιήσει μια πολύ καλή προετοιμασία στη Βουλγαρία και δίνοντας έξι αξιοπρόσεκτα φιλικά, ο Ντούσαν Κέρκεζ θα προσπαθήσει μέσα από τα τεστ που θα δώσει η ομάδα του στην Κύπρο, με την ΑΕΖ, την Αλκή και την Ανόρθωση, να καταλήξει στις αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα παρουσιάσει στα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για τις εννέα με δέκα θέσεις, όμως για μία-δύο θέσεις, ακόμη δεν έχει αποφασίσει. Είναι κοντά όμως η πρεμιέρα και όλα θα ξεκαθαρίσουν, αν και είναι σίγουρο πως όλοι θα χρειαστούν στην πορεία.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ζητάει €600.000 ακατέβατες ο Ορ!

Εκεί που η ΑΕΛ παρουσιάζεται ανανεωμένη είναι στη δεξιά «πτέρυγα». Τα τελευταία 6-7 χρόνια είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Αϊρόσα ως δεξί μπακ, τώρα έχει την ευκαιρία ο Χ. Κυριάκου να καθιερωθεί, ενώ σαν φαβορί για τη θέση προβάλλει ο Νιλς Τεϊσέιρα. Πιο μπροστά, είναι ο Τόρες αλλά και ο Μαρκόσκι, δύο πολύ καλοί εξτρέμ. Ο συναγωνισμός αναμένεται ότι θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα, κάτι που φάνηκε και μέσα από τα φιλικά στη Βουλγαρία. Τα μέχρι στιγμής συμπεράσματα είναι θετικά, όμως όλοι και όλα θα κριθούν στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ