aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΒερίσιμο: Η επιστροφή στο Τσίρειο, το αστείο περιστατικό και η επίθεση του Βόλου

Βερίσιμο: Η επιστροφή στο Τσίρειο, το αστείο περιστατικό και η επίθεση του Βόλου

Ο Φάμπιο Βερίσιμο επιστρέφει στην Κύπρο για να κάνει διαιτησία στο ίδιο γήπεδο. Ο Πορτογάλος διαιτητής 14,5 μήνες μετά τον αγώνα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ (1-1) στις 8 Μαρτίου 2020 ορίστηκε να σφυρίξει στον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ολυμπιακό. Ο 38χρονος διαιτητής είναι διεθνής από το 2015 και ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA.

Αρχές Μαρτίου ο Βερίσιμο είχε οριστεί στο παιχνίδι του Βόλου με τον Ολυμπιακό Πειραιώς με τους γηπεδούχους να εκφράζουν έντονα παράπονα μετά την ήττα με 2-1 στο Πανθεσσαλικό. Μάλιστα η ομάδα της Μαγνησίας υποστήριξε σε ανακοίνωσή της πως ο Πορτογάλος διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με τις αποφάσεις του, ενώ τονίζει πως ένας Έλληνας διαιτητής δεν θα μπορούσε να τα είχε πάει χειρότερα.

Ο Βερίσιμο είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα αστείο περιστατικό στο παιχνίδι της Άβες με την Μποαβιστα, τρία χρόνια πριν. Τι είχε συμβεί τότε; Οι γηπεδούχοι πέκαναν το 3-0 με τον Βίτορ Γκόμες, όμως η φάση έπρεπε να ελεγχθεί για οφσάιντ. Στην μοναδική λήψη που υπήρχε από την πλαϊνή κάμερα, το πλάνο καλύφθηκε από μία… σημαία που κυμάτιζε ένας οπαδός της Άβες. Ο ρέφερι μετά από αρκετή ώρα συζήτησης με το VAR και την χρήση των άλλων καμερών, μέτρησε τελικά το γκολ.

Δείτε το βίντεο του αγώνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ