aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΒασιλιάς ο Πιέρος με €1.200.000!

Βασιλιάς ο Πιέρος με €1.200.000!

Όπως ενημερώνει με ανάρτηση στο Facebook o ατζέντης Πάνος Γεωργίου, μέσω της εταιρείας «Insportcity Management Ltd», η γνωστή γερμανική ιστοσελίδα Transfermarkt.de ανακοίνωσε στις την αναθεωρημένη χρηματιστηριακή αξία όλων των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας.

«Αξιοσημείωτος και αναμενόμενος είναι ο καλπασμός του άσου του ΑΠΟΕΛ Πιέρου Σωτηρίου, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του κυπριακού πρωταθλήματος, αφού από €450.000, κοστολογείται αυτή την στιγμή με €1.200.000, εκθρονίζοντας τον Ρενάν Μπρεσάν που είδε την χρηματιστηριακή του αξία να πέφτει από €2.000.000 σε €1.000.000», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργίου και προσθέτει:

«Τη 2η θέση με αξία €1.000.000 μοιράζονται μαζί με τον Ρενάν Μπρεσάν, οι Κίλιαν Σέρινταν (Ομόνοια), Βαλεντάν Ρομπέρζ, Ζοάο Πέδρο, Άντον Μαγκλίτσα (Απόλλων), Γιώργος Eφραίμ, Γιάννης Γιαννιώτας, Φακούντο Μπερτόλιο (ΑΠΟΕΛ)».

«Ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΛ Βαλεντίνος Σιέλης αύξησε την χρηματιστηριακή του αξία από €450,000 σε €600,000 και μαζί με τους Ράφαελ Ρόμο και Λούκας Σόουζα, έχουν την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στην ομάδα της Λεμεσού, σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα», τονίζει καταληκτικά.

Η εταιρεία «Insportcity Management Ltd» όπως σημειώνει ο Γεωργίου, είναι η μόνη κυπριακή εταιρεία στον χώρο του Sports Management που διατηρεί λογαριασμό διαμεσολαβητή (agent account) στην ιστοσελίδα Transfermarkt.de.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ