aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤσολάκης: «Είναι μαγκιά αυτός που κτυπά τελευταίος; Βλακεία είναι!»

Τσολάκης: «Είναι μαγκιά αυτός που κτυπά τελευταίος; Βλακεία είναι!»

Γεγονότα που ντροπιάζουν την ιστορία του Απόλλωνα, της ΑΕΛ και της Λεμεσού χαρακτήρισε ο Άγγελος Τσολάκης τα όσα θλιβερά συνέβησαν στη Λεμεσό τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Ο παλαίμαχος άσος που διέπρεψε στους κυανόλευκους ενώ αγωνίστηκε και στους γαλαζοκίτρινους μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» τόνισε πως αυτή η μειονότητα χουλιγκάνων πρέπει να τεθεί στο περιθώριο. Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών της Κύπρου εκτίμησε πως θα γίνει ένα ανοικτό και επιθετικό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει στην πόλη μας. Είναι δύο ιστορικότατες ομάδες, με φανταστικό κόσμο στο πλευρό τους και είναι απαράδεκτο μια πολύ μικρή μερίδα οπαδών του να αμαυρώνουν την ιστορία τους. Να συγχαρώ τις διοικήσεις των δύο ομάδων για την κοινή ανακοίνωση. Για όνομα του Θεού. Η πλειοψηφία του κόσμου καταδικάζει αυτά τα συμβάντα. Υπάρχουν σε πολλά σπίτια στη Λεμεσό οπαδοί και των δύο ομάδων. Είναι μαγκιά δηλαδή αυτός που κτυπά τελευταίος; Βλακεία είναι όχι αντίποινα. Πρέπει να τους βάλουμε στο περιθώριο. Στο γήπεδο ποτέ δεν συνέβαινε αυτό. Είναι από τα πιο ωραία ντέρμπι που υπάρχουν το ΑΕΛ – Απόλλων. Είναι χαρά αυτά τα ντέρμπι. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, οι παίκτες είναι φίλοι εκτός από τα 90 λεπτά. Είναι πολύ καλό για τη Λεμεσό που οι δύο ομάδες είναι εκεί και διεκδικούν το πρωτάθλημα».

Πιστεύεις θα κατατεθεί η ποιότητα των δύο ομάδων ή θα επικρατήσει η σκοπιμότητα; «Η αλήθεια σε κάποια παιχνίδια φοβάται ο ένας τον άλλον. Ελπίζω να μην συμβεί αυτό, είναι και οι δύο ομάδες επιθετικές. Ενισχύθηκαν και οι δύο ομάδες τον Ιανουάριο, δείγμα του ότι και οι δύο το πιστεύουν για πρωτάθλημα. Θα ήθελα να δω φάσεις και τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη. Σε αυτά τα παιχνίδια μπαίνεις μέσα να κερδίσεις και περιμένω να το δω. Είναι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα, για μένα είναι 50-50. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Θα μας κάνει και μία πρόβλεψη για το αποτέλεσμα; «Πρόβλεψη τι να κάνω; Με όλα αυτά που έγιναν τι πρόβλεψη να κάνω; Εύχομαι μόνο να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για την πρωτοβουλία του Κώστα Βήχα που βραβεύθηκε ως ευρωπαίος πολίτης με την κίτρινη γραμμή που βοήθησε πέραν των 11.000 οικογενειών: «Θέλω να συγχαρώ τον Κώστα Βήχα για ότι έχει κάνει, τον θαυμάζω. Συγχαρητήρια και ο Θεός να σου δίνει δύναμη να βοηθάς τους ανθρώπους όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ