aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤσόκκος: «Να πάρουμε το αήττητο από την ομαδάρα του Σοφοκλέους»

Τσόκκος: «Να πάρουμε το αήττητο από την ομαδάρα του Σοφοκλέους»

Ο πρόεδρος της ΕΝΠ, Γιώργος Τσόκκος, ανάρτησε το πιο κάτω με αφορμή του αγώνα της ομάδας του απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΛ.

Αναλυτικά: «3 γενιές Τσοκκος, 25-26-27 Οκτώβριου, επικίνδυνος ο μικρός. Ευχαριστώ όλους για τις πολύ όμορφες ευχές σας, κάθε ευχή σας, προσευχή μου..

Here’s to the crazy ones. Πάμε στην όμορφη Λεμεσό να πάρουμε το αήττητο από την ομαδάρα του Σοφοκλέους, θα δούμε αρκετούς φίλους, τους χαιρετισμούς μου στην ΑΕΛ futsal. Η ΑΕΛ δεν έχει χάσει ημίχρονο μέχρι τώρα, κάποτε θα χάσει και κάποτε θα έρθει και το clean sheet. Boris Kleyman, if you are so good, why you aint have one clean sheet yet; Έχουμε δεχτεί γκολ στους 9 από τους 10 αγώνες που δώσαμε, δεν καταλαβαίνω γιατί είμαστε ευχαριστημένοι. Τίποτα δεν είναι πιο συνηθισμένο από αποτυχημένους ταλαντούχους ανθρώπους.

Εύχομαι σιγά σιγά να αρχίσει η ΕΝΠ να αντιπροσωπεύει ότι καλύτερο έχει το Παραλίμνι, είμαστε ακόμη πολύ μακριά και να έχει πάντα 100.000 μέσα. Οι παλαίμαχοι και όσοι έχουν πάρει μεγάλα συμβόλαια μετά την ΕΝΠ, να επιστρέψουν κάτι πίσω στην ομάδα και θα εκπλαγούν πολλοί ποιο είναι το ταβάνι και πόσο κοιμώμενο κόσμο έχει αυτή η ομάδα. Όχι φέτος όμως».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ