aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τρίτωσε ο προβληματισμός για Χάβο

Mόνος στην τελευταία θέση της κατάταξης της Super League βρίσκεται ο Αστέρας με την ομάδα της Τρίπολης να είναι η μόνη που δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει κανένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές.

Την εκτός έδρας ήττα (3-0) στην πρεμιέρα από τον Πανιώνιο, ακολούθησε η εντός έδρας ήττα (1-2) από τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και την Κυριακή η νέα (τρίτη διαδοχική) ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ασφαλώς και δεν είναι μόνο τα κακά αποτελέσματα αλλά και η κακή εικόνα που εμφανίζουν οι “κιτρινομπλέ”. Όλα αυτά έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Μάκη Χάβο, στον οποίον έχει πιστωθεί το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κακή πορεία.

Όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του καθώς είναι αντιληπτό ότι αυτό βρίσκεται στον “αέρα”. Μένει να φανεί εάν στην Τρίπολη θα προτιμήσουν άμεσες ενέργειες ή θα περιμένουν να τον κρίνουν στην αναμέτρηση της επόμενης (6ης) αγωνιστικής, εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Τούτη την ώρα φαίνεται πιο πιθανό, ο Μακεδόνας τεχνικός να έχει ακόμη μια ευκαιρία και να είναι εκείνος ο οποίος θα καθοδηγήσει τεχνικά τον Αστέρα στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ