aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Τριάρα» του ΠΑΟΚ στην ΑΕΛ, πονοκέφαλος με Κατσανίκλιτς

«Τριάρα» του ΠΑΟΚ στην ΑΕΛ, πονοκέφαλος με Κατσανίκλιτς

Πετυχημένο και το δεύτερο φιλικό τεστ του ΠΑΟΚ στην Κύπρο, με την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου να επικρατεί με άνεση 3-0 της ΑΕΛ στο Τσίρειο!

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν σαφώς ανώτερος από τους γαλαζοκίτρινους και κινδύνευσε ελάχιστα, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Αουγκούστο (11’), Νέλσον Ολιβέιρα (32’) και Μπίσεσβαρ (73’).

Από εκεί και πέρα, αγωνία προκύπτει στην ΑΕΛ ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, μετά την αναγκαστική αλλαγή του Κατσανίκλιτς στο 43ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και αφού έφτιαξε την πρώτη καλή του ευκαιρία στο 3’, όταν ο Ολιβέιρα απέκρουσε με τα πόδια ένα σουτ του Κωνσταντέλια από πλάγια θέση, πήρε προβάδισμα στο 10’, με τον Αουγκούστο να σκοράρει προ κενής εστίας μετά από σέντρα πάρε-βάλε του Σάστρε.

Στο 22’ η ΑΕΛ έφτασε «μια ανάσα» από την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Μπεραχίνο σταμάτησε στο δοκάρι του Κοτάρσκι, ενώ στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ξαναπήρε τα… ηνία του ματς, διπλασιάζοντας τα τέρματά του στο 32’, μετά από σέντρα του Νάρει και κεφαλιά του Νέλσον Ολιβέιρα.

Με πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο ο «Δικέφαλος του Βορρά», με τον Λουτσέσκου να αλλάζει όλους τους αρχικούς του έντεκα, πλην του Σβαμπ, ο οποίος τελικά έδωσε τη θέση του στον Κούρτιτς, στο 59’.

Οι πολλές αλλαγές επηρέασαν τον ρυθμό του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή, αλλά καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Τελικά, οι Θεσσαλονικείς σκόραραν ξανά στο 73’, όταν ο Μπίσεσβαρ βγήκε στην πλάτη της άμυνας και «κρέμασε» υπέροχα τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, διαμορφώνοντας το 0-3.

Αυτή ήταν ουσιαστικά και η μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο του φιλικού, με το 0-3 υπέρ του ΠΑΟΚ να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ