aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤριάδα με φαβορί στη Bet on Alfa

Τριάδα με φαβορί στη Bet on Alfa

Επιστροφή στη δράση στο Παγκύπριο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας μετά τη διακοπή λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας κόντρα σε Βοσνία και Εσθονία. Η 3η αγωνιστική θα είναι και η πρώτη που θα γίνει ολοκληρωμένη καθώς στις δύο προηγούμενες υπήρχαν αναβολές λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις για τις οποίες προσφέρονται αποδόσεις από τη Bet on Alfa, τόσο στα 56 πρακτορεία της εταιρείας, όσο και online στο www.betonafla.com.cy. Μπορείτε να στοιχηματίσετε στους κυπριακούς αγώνες πιο εύκολα από ποτέ. Ξεχωρίζουν σαν φαβορί ο Απόλλωνας στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΛ που υποδέχεται στο Τσίρειο τη Δόξα και το ΑΠΟΕΛ που θα αναμετρηθεί στο «Αμμόχωστος» με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά οι βασικές αποδόσεις των τριών σημερινών αναμετρήσεων των αγώνων της 3ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος:

18:00 Ολυμπιακός-Απόλλωνας: Προβάλλει σαν ακλόνητο φαβορί για τη νίκη ο Απόλλωνας, με την απόδοση του διπλού να είναι στο 1.19. Πολύ ψηλές είναι οι αποδόσεις για τον άσο και το Χ, καθώς η νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 11.00 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 6.20. Το over 2.5 goals είναι στο 1.65, το under 2.5 goals στο 2.05, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 2.35.

19:00 ΑΕΛ-Δόξα: Στο 1.50 προσφέρεται η απόδοση για τη νίκη της ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι στο 3.80, ενώ το διπλό για τη Δόξα προσφέρεται στο 6.00. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.80, το under 2.5 goals στο 1.85, ενώ την ίδια απόδοση, 1.85 έχει η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

20:00 Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ: Μεγάλο φαβορί για τη νίκη προβάλλει το ΑΠΟΕΛ με την απόδοση του διπλού να είναι στο 1.35. Η νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα προσφέρεται με απόδοση 7.50, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 4.70. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.70, το under 2.5 goals 2.00, ενώ την ίδια απόδοση, 2.00 έχει και η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Επίσης προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ