aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤΡΕΛΑ στην πρώτη! (111 pics)

ΤΡΕΛΑ στην πρώτη! (111 pics)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ, στο Ζακάκι. Περισσότεροι από 1000 φίλοι της ήταν στο γήπεδο της ΑΕΖ, για να παρακολουθήσουν την προπόνηση. Ο κόσμος της ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να δει το απόγευμα παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές. Το βλέμμα είναι (κυρίως) στους νεοφερμένους Βοζίνια, Μπενίτεθ, Ντίας, Φιντέλις και Αβραάμ.

Από την προπόνηση, στην οποία οι ποδοσφαιριστές γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας, απουσίαζαν οι Ρεζέντε, Κουκούλα και Ζούνιορ. Οι δυο πρώτοι πήραν ακόμη μερικές μέρες άδεια, ενώ ο Ζούνιορ δεν είναι ακόμη έτοιμος και συνεχίζει την αποθεραπεία του. Οι Ρεζέντε και Ζούνιορ δεν θα δηλωθούν στον κατάλογο των 25 ποδοσφαιριστών που θα σταλθεί στην ΟΥΕΦΑ για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα. Ο Μπαλταζάρ έδωσε την ευκαιρία στους φίλους της ΑΕΛ να παρακολουθήσουν για κάποιο χρονικό διάστημα και οικογενειακό δίτερμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ