aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤρεις νίκες και μια ισοπαλία κόντρα στην Ανόρθωση

Τρεις νίκες και μια ισοπαλία κόντρα στην Ανόρθωση

Για την 20η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων Παίδων οι ομάδες των Ακαδημιών της ΑΕΛ με αντίπαλο την Ανόρθωση, έφεραν τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Η ομάδα της ΑΕΛ Κ-14 στον εκτός έδρας αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 20 Ιανουαρίου κατάφερε να σημειώσει μια σημαντική νίκη με 3-1 και να ανέβει βαθμολογικά. Σκόρερ των τερμάτων ήταν οι Γεώργιος Λουκά (2’), Λάμπρος Γενεθλίου (50’) και Κωνσταντίνος Χριστοφή (68’).

Στον επίσης εκτός έδρας αγώνα της η ΑΕΛ Κ-15 με αντίπαλο την Ανόρθωση πέτυχε το 6-0, διατηρώντας τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ΑΕΛ Κ-15 στους μέχρι τώρα 20 αγώνες της, έχει σημειώσει 16 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Έχει σημειώσει 111 τέρματα ενώ έχει δεχθεί μόλις 21.

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΛ-Κ16 και την Ανόρθωση Κ-16 με 2-2. Ο αγώνας αποτελούσε ντέρμπι για τις δυο ομάδες αφού ΑΕΛ και Ανόρθωση κατέχουν τη 4η και 5η θέση αντίστοιχα με το αποτέλεσμα να διατηρεί την διαφορά τους στους 2 βαθμούς.

Νίκη και για την ΑΕΛ Κ-17 με 2-0 στον εντός έδρας αγώνα της με την Ανόρθωση. Η ομάδα της Λεμεσού παραμένει πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα με 51 βαθμούς. Σκόρερ και των δυο τερμάτων του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης (51’,59’).

Για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Νέων η ομάδα της ΑΕΛ των Κ-19 κέρδισε με 4-0 στον εντός έδρας αγώνα της με αντίπαλο την Ανόρθωση για τη 14η Αγωνιστική. Με 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες κατατάσσεται στη 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς, έναντι 27 του 2ου Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ