aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤρεις κινήσεις κι έκλεισε

Τρεις κινήσεις κι έκλεισε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άλλες τρεις προσθήκες και έκλεισε. Εφόσον η ΑΕΛ συνάψει συμφωνία με τον Λαφράνς, που περνά από δοκιμαστικά και αφήνει καλές εντυπώσεις, τότε θα κινηθεί και για επιτελικό μέσο και εξτρέμ.

Εκεί εστιάζεται η προσοχή του Πάμπου Χριστοδούλου για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Παρόλο που το κεφάλαιο Ντόσα Ζούνιορ παραμένει ανοιχτό, φαντάζει δύσκολο να υλοποιηθεί η μετεγγραφή αφού οι απαιτήσεις του τελευταίου κρίθηκαν υπερβολικές και μόνο αν τις μειώσει ίσως να γίνει το deal.

Η διοίκηση λαμβάνει υπόψη το οικονομικό. Η θέση του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους είναι όπως κινηθούν μέχρι εκεί που το επιτρέπουν τα οικονομικά του σωματείου και να μπορούν να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους. Ο πρόεδρος ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου. «Ελάτε όλοι κοντά και αφήστε τις ίντριγκες…», τόνισε στην εκδήλωση της παρουσίασης των ποδοσφαιριστών. Στηρίζει πολλά στον κόσμο για να μπορέσει να ανταποκριθεί και ο σύλλογος, αλλά να έχει και απαιτήσεις.

Εξάλλου, το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα με αντίπαλο τη Σλάβια Σόφιας, ακυρώθηκε μετά από επιθυμία του Πάμπου Χριστοδούλου. Ο τεχνικός της ΑΕΛ προγραμματίζει για σήμερα πρωινή προπόνηση και οικογενειακό δίτερμα το απόγευμα. Το πρώτο φιλικό, όπως ενημέρωσε το γραφείο Τύπου, θα γίνει στις 27 Ιουλίου με την Αλτίν Ασίρ.

Ούτε στην Κύπρο οι γαλαζοκίτρινοι έδωσαν φιλικό παιχνίδι και αυτό που απασχολεί είναι να αποκτήσει το συντομότερο η ομάδα ομοιογένεια, από τη στιγμή που προστέθηκαν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ο χρόνος, όμως ο Κύπριος τεχνικός καλείται να τρέξει, ώστε να δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο που θα έχει απαιτήσεις.

Το σίγουρο είναι πως περιμένει πολλή δουλειά την τεχνική ηγεσία, για να φτιάξει αυτό που οραματίζεται, με τον χρόνο να δουλεύει υπέρ της. Οι καιρικές συνθήκες στη Βουλγαρία και οι εγκαταστάσεις στο αθλητικό κέντρο του Μπάνσκο είναι πολύ καλές. Το Σαββατοκύριακο αναμένονται στη Βουλγαρία οι Σαβάν και Μπενγκί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ