aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤρεις γαλαζοκίτρινοι πήραν κλήση

Τρεις γαλαζοκίτρινοι πήραν κλήση

Ο Κίρε Μαρκόσκι, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΛ στην Σπαρτάκ Τρνάβα, εξαργύρωσε τις καλές εμφανίσεις του, με κλήση στην Εθνική Σκοπίων για τα προκριματικά του Euro 2020 απέναντι στη Λετονία και την Σλοβενία.

Ακόμη, ο εκ των αρχηγών της ΑΕΛ Κέβιν Λαφράνς συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Αϊτής Μαρκ Κολιάτ, για τον κρίσιμο αγώνα με την Κούβα στις 24 Μαρτίου. Οι Αϊτινοί θέλουν να πάρουν το εισιτήριο για το κύπελλο Εθνών της CONCACAF (Gold Cup) και το ματς θα κρίνει τα πάντα. Ο Λαφράνς έχει 31 συμμετοχές και τέσσερα γκολ με το εθνόσημο της πατρίδας του και η κλήση του δεν επηρεάστηκε από το γεγονός πως έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα της ΑΕΛ.

Τέλος, ο Βοζίνια βρίσκεται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Πράσινου Ακρωτηρίου ενόψει του αγώνα με το Λεσότο, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ