aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Τους ευχαριστώ και τους δίνω το λόγο μου…» (vid)

«Τους ευχαριστώ και τους δίνω το λόγο μου…» (vid)

Ο Ανδρέας Κίττος είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Κύπριος τερματοφύλακας λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση απόκτησής του έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις με την επίσημη φανέλα της ΑΕΛ!

Σχετικά με τον προσωπικό του στόχο είπε: «Να δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΛ οι οποίοι πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στην ομάδα».

Για τον προπονητή τερματοφυλάκων Ανδρέα Μαυρή και τον τεχνικό της ΑΕΛ Πάμπο Χριστοδούλου πρόσθεσε: «Μίλησα ήδη με τους προπονητές. Όπως και ο Ανδρέας ο Μαυρής έτσι και ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι δύο πολύ καλοί προπονητές στον δικό τους τομέα και νιώθω περήφανος στα αλήθεια στο ότι θα τους έχω να με προπονούν».

Για τον κόσμο της ΑΕΛ κατέληξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΛ και τους δίνω το λόγο μου ότι θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω αυτούς και τους ανθρώπους που με έφεραν. Όντως οι οπαδοί της ΑΕΛ είναι πολύ απαιτητικοί και ελπίζω να τους δικαιώσω με την απόδοσή μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ