aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Τούμπαρε» τον ΠΑΣ και πήρε οξυγόνο ο ΟΦΗ με γκολάρα Σαρδινέρο (vid)

«Τούμπαρε» τον ΠΑΣ και πήρε οξυγόνο ο ΟΦΗ με γκολάρα Σαρδινέρο (vid)

Στο αρχικό σχήμα των Κρητικών βρέθηκαν ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ Βάτερμαν και ο πρώην της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Σαρδινέρο. Στον πάγκο έμεινε ο πρώην κεντρικός αμυντικός των κυανόλευκων της Λεμεσού Σελίμοβιτς.

Δείτε εδώ το γκολ του Σαρδινέρο!

Μπορεί να φλέρταρε κοντά σε μια ακόμη ήττα, ωστόσο ο ΟΦΗ πανηγύρισε σπουδαία νίκη (2-1) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, πήρε τους πρώτους του βαθμούς μετά από σχεδόν τρεις μήνες και πλέον μπήκε για τα καλά στο κόλπο παραμονή!

Οι γηπεδούχοι των πολλών προβλημάτων έφτασαν τους 23 βαθμούς και θα τα δώσουν όλα στη συνέχεια των playout, ενώ ο ΠΑΣ που είχε μοιραίο τον Κάργα, παρέμεινε στους 24 και στρέφει την προσοχή του στο Κύπελλο Ελλάδας, αφού ήδη έχει εξασφαλίσει την παραμονή.

Στο 23’, ο Κάργας έσωσε ξανά τον ΠΑΣ σε δύσκολη φάση μέσα στην περιοχή του, ενώ από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε. Ωστόσο στο 45+2’, ο Σάλιακας έβγαλε εξαιρετική σέντρα, ο Ελευθεριάδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βάτερμαν, όμως ο Παμλίδης πήρε το ριμπάουντ και ανενόχλητος έκανε το 1-0.

Μόλις στο 52’ και ενώ ουσιαστικά δεν είχε δημιουργηθεί καμία φάση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κάργας με ένα ολέθριο λάθος «χάρισε» την μπάλα στον Σαρδινέρο, ο οποίος με την σειρά του «κρέμασε» με αριστουργηματικό τρόπο τον Λοντίγκιν. Μπορεί οι γηπεδούχοι να ισοφάρισαν σε 1-1, όμως το σοκ για τον ΠΑΣ δεν είχε ακόμα τελειώσει.

Πιο συγκεκριμένα, στο 62’ ο Κάργας έκανε χέρι, ο διαιτητής αφού συμβουλεύτηκε το VAR έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Σολίς να νικά τον Λοντίγκιν (2-1) και να ξεσπά σε δάκρυα! Στη συνέχεια το ματς έγινε ροντεό με χαρακτηριστικότερη ευκαιρία το χαμένο τετ-α-τετ του Φερέιρα, με τον παίκτη του ΟΦΗ να τραυματίζεται στον οπίσθιο μηριαίο και να αποχωρεί με φορείο.

MVP: Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ο Σαρδινέρο ήταν ο κορυφαίος, αφού εκτός του μαγικό γκολ που πέτυχε στο 52’ και ισοφάρισε σε 1-1, σε όλη την διάρκεια ήταν από τους πιο δραστήριους του ΟΦΗ και συνέβαλλε τα μέγιστα στη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ