aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤου Αβραάμ και του... Ντεγκρά τα καλά! (video)

Του Αβραάμ και του… Ντεγκρά τα καλά! (video)

Η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε στη Λάρισα με τον ίδιο… χορταστικό τρόπο που κύλησε όλη η αγωνιστική. Η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη του Ηρακλή ωστόσο ο «γηραιός» κατάφερε να φύγει από την «AEL FC Arena» με το βαθμό της ισοπαλίας μετά από το τελικό 2-2.

Πρόσωπο του αγώνα για τους γηπεδούχους ήταν ο Ανδρέας Αβραάμ που σκόραρε τα δύο γκολ της ΑΕΛ, από την άλλη όμως ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα «δώρα» του Ντεγκρά. Ειδικά στο δεύτερο γκολ ο κίπερ της ΑΕΛ έδωσε έτοιμο γκολ στην αντίπαλη ομάδα!

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ηρακλής στο 11′ «χτύπησε» στην κόντρα και μετά από πάσα του Λεοζίνιο ο Λάμπρου βρέθηκε απέναντι από τον Ντεγκρά, τον «κρέμασε» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση με τον Αβράαμ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των Ρούσσο και Κυριακίδη μετά από πάσα του Ντέλετιτς ισοφαρίζοντας για την ΑΕΛ στο 15′.

Η ΑΕΛ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα ενώ στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής είχε ρίξει το βάρος στην άμυνά του. Στο 55′ η ΑΕΛ έκανε την ανατροπή όταν στη σέντρα του Ναζλίδη προς τον Ντέλετιτς αυτός έπιασε την κεφαλιά-ψαράκι, ο Χουάντερσον απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Αβραάμ σκόραρε για δεύτερη φορά κάνοντας το 2-1.

Αυτό το προβάδισμα ωστόσο δεν το χάρηκαν οι γηπεδούχοι καθώς ο Ντεγκρά προσπαθώντας να κάνει το κάτι… παραπάνω έκανε τη γκέλα της αγωνιστικής. Στο 65′ βγήκε από την περιοχή του, ντρίπλαρε επιτυχημένα τον Περόνε ωστόσο αντί να διώξει την μπάλα προσπάθησε να συνεχίσει και όταν αποφάσισε να πασάρει το έκανε στον Λεοζίνιο που με πλασέ σε άδειο τέρμα πέτυχε ένα… εύκολο γκολ διαμορφώντας το τελικό 2-2.

ΓΚΟΛ: 15′ & 55′ Αβραάμ – 11′ Λάμπρου, 65′ Λεοζίνιο

ΔΟΚΑΡΙ: 55′ Ντέλετιτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 29′ Φατιόν, 50′ Φάρκα, 53′ Γιοβάνοβιτς, 90+4′ Ναζλίδης – 18′ Κυριακίδης, 33′ Αγγελόπουλος, 62′ Ρούσος, 80′ Καραγκούνης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου

ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Ντεγκρά, Ναβάρο (39′ λ.τ. Ρέντζας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης (30′ Κόντορ), Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Λαμπρόπουλος (71′ Μαρουκάκης), Αβραάμ, Ναζλίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης (53′ Καραγκούνης), Ρούσσος, Μπαρτολίνι, Κούρος, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος (56′ Σαραμαντάς), Λάμπρου (65′ Κυνηγόπουλος), Πασάς, Λεοζίνιο, Περόνε.

larisa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ