aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤορναρίτης: «Προς θείο από Αμέρικη και μεγαλοπροέδρους: Θα σας τα πιάσω πάλε»

Τορναρίτης: «Προς θείο από Αμέρικη και μεγαλοπροέδρους: Θα σας τα πιάσω πάλε»

Νέο μήνυμα με τον ιδιαίτερο του τρόπο έστειλε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης με βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προς τον… θείο από την Αμερική και όλους τους μεγαλοπροέδρους.

Όπως τόνισε έχει στο μάτι 3-4 καλούς παίκτες που αγωνίζονται στη Β’ και στη Γ’ κατηγορία, τους οποίους θα πάρει στον Ολυμπιακό, θα τους μάθει τη νοοτροπία του… λιονταριού και θα τους πουλήσει για να τα… πιάσει.

Η ανάρτηση:

«Στον θείο από την Αμέρικη όπως τον λαλείτε και σε όλους τους μεγαλοπροέδρους έχω πολλά καλά νέα. Έχω στο μάτι 3-4 πολλά καλά παιχτούθκια που παίζουν στη Β΄ και Γ΄ κατηγορία της Κύπρου και δυο μαυρούθκια. Θα τους πιάσω, θα τους πάρω στον Ολυμπιακό, θα τους μάθω τη νοοτροπία του λιονταριού, θα τους κάμω θηρία και του χρόνου θα σας τους πουλήσω να σας τα πιάσω πάλε ρε».

@christofertornoGood News ##foryou ##foryoupage ##xycba ##tiktokcyprus ##tiktokgreece ##over-50 ##loving-life ##neversurrender ##fight ##welovekingsley♬ original sound – Christofer

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ