aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο… τρίτο ημίχρονο στο Τσιρείο

Το… τρίτο ημίχρονο στο Τσιρείο

Δυο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι συνελήφθηκαν σε επεισόδιο που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο Στάδιο, κατέληξαν απόψε στα κρατητήρια της ΑΔΕ Λεμεσού.

Οι συλλήψεις – σύμφωνα με την Αστυνομία- έγιναν όταν κλήθηκαν στις κερκίδες άνδρες της ΜΜΑΔ για να επαναφέρουν τη τάξη, καθώς οπαδοί είχαν ανάψει φωτιά και άρχισαν να πετούν αντικείμενα. Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ αξιωματικός της Αστυνομίας, πρόκειται για 21χρονο και 37χρονο, από Λεμεσό και Λευκωσία αντίστοιχα.

Γύρω στο 80’, στη δυτική κερκίδα, μερικοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ άναψαν φωτιά. Η Αστυνομία, βλέποντας τις ζημιές να επεκτείνονται, ανέβηκε στην κερκίδα, όπου είχε αρχίσει να παρεκτρέπεται μια μερίδα οπαδών της λευκωσιάτικης ομάδας. Η παρέμβαση όμως της Αστυνομίας άναψε τα αίματα και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ άρχισαν να μετακινούνται προς τα βόρεια.

Με την αποχώρηση της  Αστυνομίας, πάλι κάποιοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αντέδρασαν με βίαιο τρόπο, για να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής. Προκλήθηκαν ζημιές στις εγκαταστάσεις του Τσιρείου, όμως με τη λήξη του αγώνα όλα κύλησαν ομαλά και ο κόσμος αποχώρησε χωρίς προβλήματα. Κανένα επεισόδιο δεν σημειώθηκε εκτός γηπέδου πλην της «έκρηξης» των φίλων του ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ