aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο… στοίχημα για την επιστροφή σε πορεία διάκρισης!

Το… στοίχημα για την επιστροφή σε πορεία διάκρισης!

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Πάνω που λέγαμε ότι ο κόσμος της ΑΕΛ απομακρύνθηκε από τα γήπεδα λόγω του ότι η Λεμεσιανή ομάδα δεν βλεπόταν στις τελευταίες δύο σεζόν και δεν κατάφερε να κτίσει στις προ τετραετίας επιτυχίες της, η διοίκηση αποφάσισε επιτέλους να ακολουθήσει μία γνωστή και επιτυχημένη συνταγή, ώστε οι γαλαζοκίτρινοι να δουν ξανά άσπρη μέρα.

Αρχικά, αυτό που ήλθε για να αλλάξει τη ψυχολογία των υποστηρικτών της ομάδας του Λιμανιού ήταν η πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου, ο οποίος ανέλαβε κάπου στα μέσα της σεζόν και διανύει τη δεύτερή του θητεία στην ΑΕΛ.

Αναπόφευκτα το όνομα του Χριστοδούλου συνδέεται με τις αξέχαστες στιγμές του 2012, όταν η ΑΕΛ κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή (έπειτα από 44 χρόνια «ξηρασίας»), στέλνοντας τους οπαδούς της στους εφτά ουρανούς. Η πορεία της ομάδας στη λήξασα περίοδο δεν ήταν η αναμενόμενη, οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να κάνουν τα αυτονόητα και ο κόσμος απογοητευόταν όλο και πιο πολύ με αποτέλεσμα η παρουσία του στα πλέι οφ να ήταν μηδαμινή.

Ο Χριστοδούλου ανάλαβε την ομάδα σε περίοδο που οι επιλογές του όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ ήταν περιορισμένες και η σεζόν ήταν ήδη χαμένη. Όμως, στους τελευταίους μήνες φαίνεται πως κάτι αλλάζει προς το καλύτερο, αφού ο Κύπριος τεχνικός βρίσκεται σε εγρήγορση ψάχνοντας ποδοσφαιριστές που να μπορούν να ανεβάσουν την ΑΕΛ σε όλους τους τομείς και να την οδηγήσουν στα μονοπάτια της διάκρισης.

Ο κόσμος, που παίζει καθοριστικό ρόλο στο οικονομικό μέρος, αλλά κυρίως στο ηθικό των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας, δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά στα γήπεδα, με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας να κινείται σε πρωτοφανείς αυξημένους ρυθμούς, σε σχέση με άλλες ποδοσφαιρικές περιόδους.

Διοίκηση και προπονητικό τιμ δηλώσαν ότι η ΑΕΛ θα επιστρέψει δριμύτερη στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε, αποτελεί στοίχημα το οποίο η διοίκηση και ο Χριστοδούλου θέλουν να κερδίσουν πάση θυσία γιατί εικόνα σαν αυτήν των προηγούμενων δύο σεζόν δεν θα γίνει αποδεκτή από κανέναν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ