aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο σχέδιο Β του Πάμπου ο Αλωνεύτης

Το σχέδιο Β του Πάμπου ο Αλωνεύτης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μέχρι μεθαύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης του Ιβανίλντο Σοάρες. Ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει με την ΑΕΛ, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της η Ακαντέμικα και αν δεν υπάρξει κατάληξη μέχρι μεθαύριο, θα τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Β.

Στα υπόψη των «λεόντων» βρίσκεται όπως είναι γνωστό ο Στάθης Αλωνεύτης, ο οποίος δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στον ΑΠΟΕΛ, και γίνεται σκέψη για πρόταση απόκτησής του. Φυσικά, κάτι τέτοιο προϋποθέτει υπέρβαση, γεγονός που βάζει σε σκέψεις τον πρόεδρο του συλλόγου της Λεμεσού, Ανδρέα Σοφοκλέους.

Από εκεί και πέρα, το πρωτάθλημα πλησιάζει και οι φίλοι της ΑΕΛ είναι ανυπόμονοι, ενώ ο Πάμπος Χριστοδούλου προσπαθεί να ετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές ενόψει της πρεμιέρας με την Αναγέννηση. Από τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές, οι Ντόσα Ζούνιορ και Εμανουέλ Σάρκι κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τη Δόξα. Πάντως, αν και μετ’ εμποδίων, η προετοιμασία κυλάει ομαλά για τον αγώνα με τους πράσινους της Δερύνειας.

Από αυτούς που έχουν αποκτηθεί, οι Σόουζα, Μπουένο, Φορτούνα, Σαβάν, Ηλία, Χ. Κυριάκου, Ουέλινγκτον είναι σχεδόν έτοιμοι. Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά και ανησυχίες για την απόδοση του τερματοφύλακα Ρόμο, ωστόσο δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά μέσα από δύο φιλικά.

Ο Βενεζουελάνος έχει εξαιρετικό βιογραφικό και το μόνο που χρειάζεται, όπως αναφέρουν οι παράγοντες της ΑΕΛ που τον παρακολουθούν συνεχώς, είναι παιχνίδια και στήριξη. Γενικά, επικρατεί αισιοδοξία ότι σύντομα θα δείξει την πραγματική του αξία.

Εν τω μεταξύ, ο Λούκας Σόουζα βρίσκεται με άδεια της διοίκησης στην Πορτογαλία και θα επιστρέψει πίσω την Τρίτη, ενώ πιο δυνατό πρόγραμμα ακολουθούν οι Μπενγκί και Μπαμπάνκο, οι οποίοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ