aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο report της πρόκρισης της ΑΕΛ στα ημιτελικά

Το report της πρόκρισης της ΑΕΛ στα ημιτελικά

Με νίκη 7-0 η ΑΕΛ νίκησε την ΑΜΕΚ Καψάλου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Futsal. Διαβάστε εδώ το report του αγώνα από την ιστοσελίδα της ομάδας:

«Με το επιβλητικό 0-7 απέναντι στην ΑΜΕΚ Καψάλου καθάρισε την πρόκριση για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Κύπρου στο Futsal, η ομάδα μας ψες στο Σπύρος Κυπριανού.

Σκόρερ στο πρώτο ημίχρονο οι Hugo Ramada Martins στο 9′ και 17′ και στο 18′ ο Roninho έγραψε το 0-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ο Νικόλας Τσακανιάς έκανε στο 28′ το 0-4 και ο Νίκος Χατζηγεωργίου με 2 προσωπικά γκολ το 0-5 και 0-6 στο 30′ και 32′ αντίστοιχα. Το τελικό 0-7 σημείωσε ο Κάντζο Γκιβάρα στο 33′.

Η εμφάνιση της ομάδος μας κρίνεται αρκετά καλή, καθώς επίσης και της συμπολίτιδας ΑΜΕΚ Καψάλου που πάλεψε όσο μπορούσε και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Χαιρόμαστε να βλέπουμε ομάδες της πόλης μας να εξελίσσονται στο άθλημα με αρκετούς φουτσαλιστές που αγωνίστηκαν πρόσφατα στην ομάδα μας και αυτό δείχνει ότι το άθλημα του Futsal έχει μέλλον και στην Λεμεσό και η ΑΕΛ θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των ομάδων που βλέπουν σωστά και με προοπτική το άθλημα.

Ο απολογισμός της μέχρι τώρα πορείας κρίνεται εξαιρετικός, αφού η ομάδα διατηρεί μία συνέπεια και ένα απίστευτο σερί με 8 συνεχόμενες νίκες σε 8 αγώνες πρωταθλήματος (5 εκτός και 3 εντός έδρας) και 2 νίκες στο Κύπελλο για την προκριματική και προημιτελική φάση. Αν συνυπολογίσουμε και τους 8 νικηφόρους φιλικούς αγώνες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας αυτό σημαίνει ότι η φετινή ομάδα έχει μια απίστευτη δυναμική που της δίνει το κάθε δικαίωμα να ελπίζει ότι θα κτυπήσει και τους 2 φετινούς τίτλους…!!! Η συνέχεια όμως είναι αρκετά δύσκολη και για να διατηρηθεί η ομάδα σε τροχιά πρωταγωνιστικής πορείας θα πρέπει ο κόσμος να στηρίξει την Διοίκηση, Προπονητικό επιτελείο και τους φουτσαλιστές μας, αγοράζοντας τουλάχιστο ένα εισιτήριο διαρκείας που κοστίζει μόνο €15 (ηλεκτρονικό) – €20 (πλαστική κάρτα).

Ο επόμενος αγώνας με αντίπαλο την Ανόρθωση εκτός έδρας είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 15 Δεκεμβρίου. Το ντέρμπυ αυτό θα κρίνει και την 1η θέση αφού με νίκη ή ισοπαλία η ομάδα μας θα βρίσκεται στην 1η θέση ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου που θα διεξαχθεί στις 22 Δεκεμβρίου.

Η δεκαπενθήμερη διακοπή οφείλεται στην προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών Futsal για τους διπλούς φιλικούς αγώνες εναντίον της Εθνικής Ελλάδας που θα διεξαχθούν 7 και 8 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία.

Κλήση για την Εθνική έχουν πάρει και πάλι τέσσερις φουτσαλιστές μας ο Άγγελος Περικλέους, Νικόλας Τσακανιάς, Νίκος Χατζηγεωργίου και Παναγιώτης Στεργιόπουλος.

Επίσης έχει κληθεί στην Εθνική Γεωργίας και ο Βραζιλιάνος Roninho ο οποίος είναι κάτοχος Γεωργιανού διαβατηρίου και αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι για την Τιφλίδα της Γεωργίας.

Ο προπονητής μας Πάμπος Χαραλάμπους θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες το επόμενο δεκαήμερο λόγω των Εθνικών υποχρεώσεων των φουτσαλιστών μας, αλλά θα δοθεί η ευκαιρία σε κάποιους νεαρούς από την εφηβική ομάδα των U21 να προπονηθούν με την ανδρική ομάδα αυτό το διάστημα.

Συνεχίζουμε μάγκες με σοβαρότητα και συνέπεια μέχρι να κατακτήσουμε και τους 2 στόχους που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ