aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο πρώτο βήμα έγινε από την AEΛ(video)

Το πρώτο βήμα έγινε από την AEΛ(video)

Η ΑΕΛ φούτσαλ κέρδισε με 3-2 την Ομόνοια/Αραράτ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ και πλέον περιμένει το 2ο παιχνίδι στην Λευκωσία στις 20 Απριλίου για να κάνει το 2-0 και να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει τον τίτλο για πρώτη φορά στην Ιστορία της.

Αναλυτικά: «Αυτή η νίκη ήταν η τρίτη συνεχόμενη επί της Ομόνοιας/Αραράτ την φετινή χρονιά, αλλά και συνάμα η πιο δύσκολη. Στα πλέι οφ όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί και το άγχος και η πίεση είναι πάντα στον γηπεδούχο για να κρατήσει το πλεονέκτημα έδρας.

Ένα κακό παιχνίδι θα μπορεί να σου κοστίσει ολόκληρη την χρονιά, αλλά οι φουτσαλιστές μας και το προπονητικό επιτελείο ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και ξεπέρασαν αυτό το δύσκολο παιχνίδι αλλά και την σημαντιή απουσία του Ρονίνιο και πλέον πάνε με άλλο αέρα στις 20.04 για να κάνουν το μπρέικ και να βρεθούν στους τελικούς.

Ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στο “Σπύρος Κυπριανού” και στήριξε την ομάδα μας για να πάρει την πιο σημαντική νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η συνέχεια είναι ακόμη πιο δύσκολη και αναμένουμε ότι το “Σπύρος Κυπριανού” θα σπάσει το ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων αν η ομάδα μας προκριθεί στους τελικούς. Στο χέρι είναι του κάθε Αελίστα να ζήσει από κοντά τις πιο Ιστορικές στιγμές του τμήματος.

Δείτε τα γκολ και τους πανηγυρισμούς των φουτσαλιστών μας μαζί με τον κόσμο μετά το τέλος του αγώνα. Το γκόλ στο 3-1 ήταν 50ο γκολ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Αγκουιάρ που είναι ίσως από τα ομορφότερα γκολ στην φετινή χρονιά. Ένα φουτσαλικό γκολ με σπάνια φινέτσα και με τρομερή τεχνική κατάρτιση!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ