aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το πρώτο τεστ

Η ΑΕΛ δίνει σήμερα το πρώτο φιλικό παιχνίδι επί βουλγάρικου εδάφους. Αντίπαλος θα είναι η Αλτίν Ασίρ του Τουρκμενιστάν και εννοείται ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου θα έχει την ευκαιρία να αντλήσει μια σειρά συμπερασμάτων που θα αποτελέσουν τον οδηγό του ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Ουσιαστικά, ο Κύπριος προπονητής μετά από αρκετές μέρες καθημερινής εκγύμνασης περιμένει να δει να εφαρμόζονται από τους παίκτες του σε μεγάλο βαθμό αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις. Θα δώσει χρόνο σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές, θα δοκιμάσει όλα όσα γυροφέρνουν στο μυαλό του, καταγράφοντας πάρα πολλά.

Εν τω μεταξύ, στην Κύπρο αναμένονται σήμερα οι Αλί Σαβάν και Πέδρο Μπενγκί, οι οποίοι αποτέλεσαν δύο από τις πρώτες κινήσεις της ΑΕΛ στη μετεγγραφική σκακιέρα. Αμφότεροι οι παίκτες χάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και ως εκ τούτου δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στο Μπάνσκο. Με την άφιξή τους στη χώρα μας θα ξεκινήσουν ατομικό πρόγραμμα και θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα μετά την επιστροφή της αποστολής από τη Βουλγαρία.

Την ίδια ώρα, όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να τελειώσει ο προγραμματισμός στην ΑΕΛ. Μέχρι να ολοκληρωθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα αποκτηθούν και οι τρεις ποδοσφαιριστές που θα συμπληρώσουν το ρόστερ. Κεντρικός αμυντικός, μέσος με οργανωτικές ικανότητες και ακραίος επιθετικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ