aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο πρόσωπο, η φάση και τα ακυρωθέντα γκολ

Το πρόσωπο, η φάση και τα ακυρωθέντα γκολ

Το πρόσωπο του ντέρμπι μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΑΕΛ, η φάση και η διαιτησία του Χρίστου Νικολαΐδη.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Σκόραρε σε μία από τις προωθήσεις του στην αντίπαλη περιοχή και έδωσε τη λύση λίγο μετά που η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ. Αμυντικά, επίσης, έκανε καλό παιχνίδι και δικαίως χρίζεται ως το πρόσωπο της αναμέτρησης.

Η ΦΑΣΗ: Στο 90’+3’ ο Καμαρά βγήκε στην επίθεση και ενώ είχε δύο συμπαίκτες του ως στήριγμα, αριστερά και δεξιά του για να δώσει την μπάλα και να πλησιάσει η ομάδα του στο 2-1, προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση. Δικαιολογημένα δέχθηκε και τις φωνές του Ντουγκλάο.

ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Αρκετά δύσκολο το παιχνίδι για τον διαιτητή της αναμέτρησης Χρίστο Νικολαΐδη αλλά και των βοηθών του. Ακυρώθηκαν τρία γκολ στην Ανόρθωση (43’, 66’, 78΄) τα οποία φάνηκε ότι ορθά ακυρώθηκαν. Η Ανόρθωση ζήτησε πέναλτι στο 28’ για χέρι του Αϊρόσα και στο 35’ σε μαρκάρισμα του Γουίλερ στον Σιεού. Υπήρχαν φάσεις που θα μπορούσε ο Νικολαΐδης να έκανε πιο συχνά χρήση της κίτρινης κάρτας, όπως και να καταλόγιζε κάποια φάουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ