aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου μέχρι τα play off

Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου μέχρι τα play off

Τρεις στροφές πριν από το φινάλε του β’ γύρου του πρωταθλήματος και η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τρεις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή και θα προσπαθήσουν να εισέλθουν στα play off με πλεονέκτημα. Ο λόγος για ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα και ΑΕΛ.

Και οι τρεις διεκδικητές του τίτλου έχασαν βαθμούς στην 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε 2-1 από την Πάφος FC, τρίτη φετινή ήττα και για τον Απόλλωνα που έχασε 1-0 από την Ανόρθωση, ενώ η ΑΕΛ έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ και δεν μπόρεσε να περάσει στην κορυφή. Στη δεύτερη θέση με 41 βαθμούς οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και οι τρεις ομάδες έχουν αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Ο πρωταθλητής των τελευταίων έξι ετών, ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να αγωνιστεί με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου εκτός, με την ΑΕΚ εντός και τον Απόλλωνα εκτός.

Η ΑΕΛ την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από τον τυπικά γηπεδούχο Απόλλωνα, στην 21η αγωνιστική αντιμετωπίζει την Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο, ενώ στην τελευταία στροφή θα επισκεφθεί την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Όσον αφορά στον Απόλλωνα, οι γαλάζιοι αντιμετωπίζουν ΑΕΛ, Αλκή και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενούν τον ΑΠΟΕΛ.

Το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ (42 βαθμοί):

20η αγωνιστική ΕΝΠ – ΑΠΟΕΛ
21η αγωνιστική ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ
22η αγωνιστική Απόλλων – ΑΠΟΕΛ

Το πρόγραμμα της ΑΕΛ (41 βαθμοί):

20η αγωνιστική     Απόλλων – ΑΕΛ
21η αγωνιστική ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα
22η αγωνιστική Ομόνοια – ΑΕΛ

Το πρόγραμμα του Απόλλωνα (40 βαθμοί):

20η αγωνιστική Απόλλων – ΑΕΛ
21η αγωνιστική Αλκή – Απόλλων
22η αγωνιστική Απόλλων – ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ